FOTO: Radikali održali "Marš nacionalnog ponosa" u Novom Sadu

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručio je na mitingu u Novom Sadu da se na ovim izborima ne odlučuje o većim platama i penzijama, nego o tome da li će građani dozvoliti da sva vlast bude koncentrisana u rukama Aleksandra Vučića.
On je pred više od 3.000 pristalica, među kojima je velik broj njih nosio četnička obeležja, naveo da je ubeđen da će pobediti na izborima, ukoliko uđe u drugi krug. Prema njegovim očekivanjima, tamo će se sastati sa Aleksandrom Vučićem.
 
"U drugom krugu neće moći da izbegne televizijski duel u kojem nikada nisam poražen. Takođe, računam da će narodna svest doći do izražaja, da će ljudi shvatiti da nije dobro da vlast bude u samo jednim rukama. Ta vlast tada postaje samovlašće, sama sebi dopadljiva. Vučić više ne reaguje na to šta mu narod kaže, on je u nebeskim visinama i treba ga malo prizemiti. Moja pobeda će biti garancija da se više nikada vlast u Srbiji ne menja na ulicama nego samo na parlamentarnim izborima", poručio je Šešelj okupljenima.
 
 
Lider radikala je dodao da političari lažu narod tokom predizborne kampanje.
 
"Obećavaju veće plate, penzije, zaposlenost, bolje zdravstvo, školstvo i svi lažu, jer to nema nikakve veze sa predsedničkom funkcijom. O tome odlučuje Vlada", naveo je Šešelj.
 
  
 
On se osvrnuo i na ostale kandidate nazivajući ih pogrdnim imenima i optužujući ih za ubistva i krađu. 
 
  
 
Nakon govora, pristalice radikala su krenule u "Marš nacionalnog ponosa i dostojanstva" sa Trga slobode, preko ulice Žarka Zrenjanina, Maksima Gorkog, Bulevara oslobođenja, pa kroz Jevrejsku ponovo do centra grada.
  • Vojvosadjan

    01.04.2017 19:18
    @mogvaj
    Gari.. leci se dok nije uzelo maha.
  • Prodigy

    31.03.2017 10:23
    Kriminal(ali pravi)
    Vid' ovog debila sa bakljom u centru grada u sred bela dana, ljubi ga majka pametnog, samo tako sine, niko ti nista ne moze!!!
    ZBOGOM SRBIJO...ovaj put zauvek...pa se snalazi sama sa ovakvim debilima jer te dobra deca napustaju polako ali sigurno.
    Mir i ljubav.
  • Loco

    30.03.2017 18:05
    Kakav je ono policajac u Adidas patikama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti