GSP angažuje radnike da broje i anketiraju putnike u autobusima

Gradski prevoznik je raspisao tender za angažovanje radnika preko omladinske zadruge za poslove koji bi trajali do 120 dana.

U GSP-u su planirali da za angažovanja upotrebe 6.050.000 dinara i ugovor će važiti 12 meseci.

Kako se navodi, osobe koje budu angažovane će raditi nekoliko različitih poslova kao što su brojanje putnika u autobusima i obrada podataka (VII stepen stručne spreme), anketiranje putnika zarad analize kvaliteta pružanja usluga ili za izradu određenih projekata i studija (IV stepen) i kontrola realizacije reda vožnje na polaznim tačkama na linijama gradskog saobraćaja (III i IV stepen).

Takođe, preko agencije na određeni period će se zaposliti i osobe koje će kontrolisati ulazak i izlazak putnika iz autobusa (III i IV stepen), spremati vozila ili radne prostorije (III stepen), pripremati vozila za predstojeću sezonu, i raditi povremene, periodične  kontrole putnika na ulaznim kapijama Međumesne autobuske stanice i izlaznim kapijama za vozila, spremati preduzeće, perone i čekaonice na Međumesnoj autobuskoj stanici i raditi druge poslove koji se pojavljuju u kraćem vremenskom periodu ili periodično.

Tender je otvoren do 24. aprila.

  • Marko

    06.04.2017 20:00
    Vozac GSP
    Ma kada vi shvatite da je vama osnovni problem sto nemate vozaca i sto vam vozaci odlaze,pa kada primite vozace onda ce sve doci na svoje,nece se kasniti nece biti gužve red voznje ce se postovati i svaki transport na svakoj liniji ce da ide redovno,a sve do tada neka vam stoje busevi na putu po ceo dan jer nema ko da ih vozi...ne da nema ko da vozi nego nema ko ni za garazu da ih odveze...i SJASITE VISE SA NAS KOJI SMO JOS UVEK OVDE,necemo da radimo na slobodne dane necemo da naradjujemo sate jer ne plaćate ni ove sto bi trebalo...PRIMITE VOZAČE,ovo je Javno Gradsko Saobracajno Preduzece ciji je cilj prevoz putnika a ne zaposljavanje STARLETA po kancelarijama koje po ceo dan sede i turpijaju nokte i sminkaju se...pa kad odes da overis neki papir a ona gleda kao da sam joj doneo nuklearnu fiziku da rešava...e zato smo sada tu gde jesmo i zato sada ispastaju i putnici i mi vozaci!!!Prosta matematika...samo zaposlite dovoljan broj vozaca...jer ih sada trenutno fali a jos preko 160 ih čeka da ide!!
  • Sale

    05.04.2017 19:14
    Info
    Sto ne broje koliko ljudi cacka kontejnere ... armija gladnih
  • ns

    05.04.2017 17:05
    Uvesti vise duplih buseva na odredjenim relacijama, oprati autobuse jednom godisnje jer covece ne smes nigde da se oslonis a da ne ostane tona prljavstine na odeci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti