Negovan Stojšić v.d. direktora Jodne banje

Pokrajinska vlada imenovala je danas dr Negovana Stojšića za vršioca dužnosti direktora Jodne banje.
Stojšić je specijalista fizikalne medicine, rehabilitacije i reumatologije. 
 
Vlada je ovlastila resorne sekretare da se, proaktivnom politikom prema lokalnim samoupravama u Vojvodini, obezbede mogućnosti da se poboljša položaj ratnih vojnih invalida i članova porodica poginulih iz ratova 90-tih i u NATO bombardovanju 1999. godine. 
 
To se, pre svega, odnosi na to da lokalne samouprave i ovoj kategoriji stanovništva, u skladu sa mogućnostima, obezbede olakšice za plaćanje komunalnih usluga. Takođe, Pokrajinska vlada uputiće preporuku, a nadležni sekretarijati pružiće stručnu pomoć, u definisanju olakšica pri korišćenju i drugih usluga koje pružaju lokalna preduzeća, ustanove i organizacije, navodi se u saopštenju.
  • ovdasnji

    06.04.2017 07:53
    napokon
    kad te vec comicka nije progurala , dobri su i ovi !! ostvario ti se zivotni san ! mada v.d. !!mozda i bude za stalno , ako im se pokazes ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti