Kursevi fotografije na Akademiji umetnosti u aprilu i maju

Katedra za fotografiju Akademije umetnosti i ove godine pokreće seriju kratkoročnih kurseva fotografije u periodu od aprila do maja.
Kursevi fotografije na Akademiji umetnosti u aprilu i maju
Foto: 021.rs

Svi ljubitelji fotografije imaće priliku da se od profesora i saradnika na Katedri za fotografije Akademije umetnosti upoznaju sa različitim žanrovima i fotografskim tehnikama, kao i da  pronađu svoja interesovanja u oblasti fotografije i realizuju radove-serije fotografija.
 
Kurs je namenjen svim zainteresovanim polaznicima, nezavisno od predznanja, uzrasta (najmlađi je srednjoškolski uzrast), edukacije ili profesionalne orijentacije. Uz prenošenje praktičnih veština, akcenat radionica biće i na estetskim, primenjenim i drugim aspektima fotografije, a polaznici će moći da saznaju više o savremenim tendencijama u oblasti fotografskog obrazovanja.
 
Svi kursevi predviđaju osnovno (početno) znanje o fotografiji. Sav materijal potreban za rad obezbeđuje Akademija umetnosti, a poželjno je imati svoj analogni ili digitalni fotoaparat, u zavisnosti od radionice.
 
Radionice se održavaju u fotografskom studiju i laboratoriji Akademije u Kosovskoj 33 po sledećem rasporedu:
 
1. Studijska fotografija - mrtva priroda - 6. i 7. april (subota i nedelja) od 10 do 14h
2. Studijska fotografija - portret - 13. i 14. april (subota i nedelja) od 10 do 14h
3. Analogna (crno-bela) fotografija - 20. i 21. april (subota i nedelja) od 10-14h
4. Dokumentarna fotografija - istraživački rad - 4. i 5. maj i  11. i 12. maj od 10 do 14h (subota i nedelja)
5. Cijanotopija - stari fotografski proces - 18. i 19. maj od 10 do 14h (subota i nedelja)

Nakon završetka programa svi polaznici dobijaju sertifikat o završenom kursu na Akademiji umetnosti. Prijavni formular i detaljnije informacije možete pročitati OVDE.

  • Lejla

    01.04.2019 23:30
    sjajno
    Sve pohvale na kursu. Ucestvovala sam pre dve godine i iskustvo koje sam stekla je neprocenjivo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti