DS optužuje direktora GSP za mobing, SNS: Zlonamerne tvrdnje

Demokratska stranka tvrdi da direktor GSP-a Milan Stanivuković mobinguje radnike kako bi izabrali suprugu člana Gradskog veća Vladimira Stojkovića i aktivistkinju SNS Biljanu Stojković, za svog predstavnika u Nadzornom odboru preduzeća, a ove navode odbacuje Srpska napredna stranke.
DS optužuje direktora GSP za mobing, SNS: Zlonamerne tvrdnje
Foto: 021.rs
"Izbor člana Nadzornog odbora iz reda zaposlenih pretvorio se u otvoreno nasilje nad zaposlenim u kojem direktor Gradskog saobraćajnog preduzeća pokušava da po svaku cenu nametne svoju partijsku koleginicu bez obzira na to što za njen izbor nema podršku većine onih koje bi ona trebalo da predstavlja. Partijskim aktivistima nije mesto u upravljačkim organima javnih preduzeća", saopštio je DS.
 
Na ove navode odreagovao je Gradski odbor Srpske napredne stranke, potvrđujući da je reč o supruzi člana Gradskog veća i aktivistkinji njihove stranke, ali, kako su rekli, "to je isključivo njena privatna stvar".
 
"Odbacujemo navode kao neistinite i zlonamerne tvrdnje da se nad zaposlenima sprovodi mobing, kako bi navodno aktivistkinja naše stranke bila izabrana za člana Nadzornog odbora. U saopštenju nije iznet nijedan dokaz na koji način i koga konkretno direktor GSP-a Milan Stanivuković prisiljava na izbor nekakvog svog favorita". Radnici ovog gradskog preduzeća će izabrata člana NO i to demokratsko prava ne sme i ne može niko da im oduzme", poručili su u SNS.
 
U SNS su dodali da je Biljana Stojković zaposlena u GSP-u već 17 godina i to "za vreme onih koji sada osporavaju njenu kandidaturu". Stojković je, inače, diplomirana saobraćajna inženjerka.
 
Demokrate su dodale da će, ako se ukaže potreba, obezbediti pravnu pomoć i zaštitu zaposlenima koji se nađu na meti poslovodstva zbog protivljenja "nametnutom izboru predstavnika u Nadzornom odboru".
  • Stojkovic family

    21.06.2018 17:32
    Prijatelji sa letovanja
    I tako Biljana Stojkovic ostade u nadzornom iako je receno da ce svi napustiti ovu funkciju. Dvoje je podnelo ostavku, a Biljanina se gle cuda nije zahtevala. Tacnije, zahtevala se, ali se “slucajno” nikada nije desila.
    Strajk povela Liga, Biljana im pomogla, rukovodstvo otislo, Biljana ostala.
    Izgleda se sve na letovanjima dogovaralo i odobravalo, a vi drage kolege soferi gde su vam plate zbog kojih ste sve zapoceli. odgovorice vam Tepic i Biljana. Pitajte ih.
    Srbijo medju sljivama.
  • Zevsova mala

    23.06.2017 21:46
    Pitanje je dana
    Ako vec znate sve pouzdano i imate insajdere,onda znate da je Stojkovicka ta koja je mobingovana i nije smela nista da radi na poslu.Direktor je mlad covek iz uspesne porodice ali bezuspesno pokusava da i sam to postane.Preduzece je losem stanju,radnike nipodastavaju,ali velika sefica koja je sa 38 godina dobila prvi posao moze uspesno da vodi sve,osim u pauzama kada cuga da se ne bi tresla.Ima tu strucnog kadra,poput izvrsnog direktora koji je ucio skoro dve godine kako treba da se ponasa.Pa onak licni vozac sa tri fakulteta,pomocnica koja je bila Arcijev los policajac kog je liferovao jer su poceli da je zovu direktorice.Sve u svemu,Arci vlada svojim preduzecem,igra se dok ima figura i ceka da ode dalje.Svi vi botovi samo je vreme kada cete shvatiti da ste samo kondom za jednokratnu upotrebu.Srecno lupetanje
  • Dragana2

    30.05.2017 19:23
    Lauferov bot
    Lauferu stari botu,ko da se ne zna koliki je ucinak doticne za taj jgsp,da je vise od polovine radnog vremena provela po kojekakvim bolovanjima, a drugu polovinu po kaficima imajuci u vidu da ponekada svrati na posao.... da se ona i njeni pitaju davno bi jgsp oterali u ruke njihovih kompanjona privatnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti