Nenadu Čanku upućene pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila je da su njenom lideru Nenadu Čanku upućene pretnje smrću na Fejsbuku.
Nenadu Čanku upućene pretnje smrću
Foto: Medija centar Beograd
"Fotomontaža sa njegovim likom, uz jasnu pretnju i niz uvreda na njegov i račun njegove porodice, upućena je kao privatna poruka. O pretnjama je obaveštena policija", piše u saopštenju.
 
LSV navodi da su "pretnje usledile dan nakon što se Čanak suprotstavio grupi ekstremista koji sebe zovu "Zavetnici", koji su pokušali da prekinu projekciju dokumentarnog filma "Kosovo... Nazdravlje! Gezuar!" u Nezavisnom društvu novinara Vojvodine".
  • NS65

    15.06.2017 16:32
    @antiPatrijota
    Vidim da si veoma aktivan u komentarima i da iz svake priče izvučeš zaključak da treba bežati iz "Smrdije" kako nazivaš ovu našu državu. Pa što ne ideš ?
  • Osmi sekretar SKOJa

    14.06.2017 22:27
    Dvoboj
    Sad kad Canak zakaze ferku u kafani Tako je pre-sudjeno
  • Ma to je trač...

    14.06.2017 17:17
    Možda zato...
    Kažu, priča se, neprovereno, da je on dojavio Huffington Post-u onu priču o Porodici Glavnog, čiji Brat vodi štampariju akciznih markica, te je izgenerisao iste za milijardu evra pa ih prodao Albancima za 600 miliona evra.
    Pokradenih od građana Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti