FOTO: Tri nevremena za šest dana, rušila se stabla

Tri jaka nevremena, praćena olujnim vetrovima, u proteklih šest dana nanela su veliku štetu Novom Sadu.
Kako kažu u Zelenilu, stižu prijave oborenih i polomljenih stabala, koja se uklanjaju, a na području koje održava ovo preduzeće nije bilo povređenih. Podsetimo da je žena srednjih godina danas usled pada stabla poginula kod Šangajske raskrsnice, van područja koje je u programu redovnog održavanja Zelenila.
 
 
Građani su Zelenilu prijavili da se u Ulici Braće Krkljuš 13 drvo srušilo na terasu na prvom spratu zgrade, u Ulici Braće Popović se drvo precepilo na pola, u Bate Brkića 12 polomljeno stablo trešnje preprečilo je put, dok se veliko drvo srušilo i u dvorište Osnovne škole "Đura Daničić". 
 
"Drvo se srušilo i na dečije igralište u Petrovaradinu u ulici Franje Štefanovića, na Štrandu je oborena vrba ispred upravne zgrade, dok se u ulici Save Kovačevića odlomila velika grana. U tri slučaja polomljene grane oštetile su automobile i to u ulicama Laze Nančića, Omladinskog pokreta i Novosadskog sajma", poručuju u Zelenilu i ponavljaju apel da vozači izbegavaju parkiranje automobila ispod drveća dok traju tropske temperature, kako bi se izbegle povrede i materijalna šteta, jer su i narednih dana mogu očekivati slične vremenske nepogode.
  • Komsija

    30.06.2017 13:36
    Lupate
    Ne lupetajte, u Djurinoj skoli nije palo drvo, nego velika grana se polomila. Prolazio sam tuda pa sam video
  • Veki

    29.06.2017 14:49
    A bas su vredni, na Bulevaru oslobodjenja ispred gradskog SUPa stoji velika odlomljena grana vec 5 dana i nikom nista. Za kog mi placamo poreze i takse u ovom gradu kulture Novom Sadu.
  • bljuc

    29.06.2017 14:33
    Pa da, sad najbolje da posecemo i ovo malo preostalog drveca u gradu... Kao Gali koji se plase da im nebo ne padne na glavu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.