021 poklanja karte za Parni valjak

Prodate su sve karte za koncert zagrebačkog benda "Parni valjak" koji je 17. decembra u Velikoj dvorani Spensa.

Prodate su sve karte za koncert zagrebačkog benda "Parni valjak" koji je 17. decembra u Velikoj dvorani Spensa.

Prema tvrdnjama čelnih ljudi Spensa, još nijedan koncert nije bio rasprodat u maksimalnom kapacitetu i takvoj konfiguraciji velike dvorane. Zbog visokog stepena kontrole na ulazima, posetioci se mole da dođu ranije i sa sobom ne nose kišobrane, kovani novac, upaljače i slične predmete koji mogu potencijalno da ugroze bezbednost na koncertu. Koncert počinje u 20 časova, a vrata Spensa biće otvorena dva sata ranije.

Novosadski informativni portal i Radio 021 poklanjaju 14 ulaznica za ovaj koncert koji počinje u 20h. Više informacija je na baneru s desne strane ovog sajta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.