Otvaranje Arene za desetak dana

Rekonstruisani bioskop "Arena" biće otvoren do kraja sledeće nedelje.
Rekonstruisani bioskop "Arena" biće otvoren do kraja sledeće nedelje.

Direktor "Art viste", Zoran Cvetanović, kaže za Radio 021 da su radovi u završnoj fazi. "Izvesno je da će biti, samo je pitanje koji dan. Ne mogu da preciziram, jer postoji još dosta stvari da se obavi. Sigurno će biti pre kraja godine", kaže Cvetanović.

Potvrdio je da će prvi film koji će biti prikazan biti domaće ostvarenje "Montevideo, Bog te video".

Obnovljeni bioskop će imati šest multipleks sala, kapaciteta od oko hiljadu sedišta. U prizemlju će se nalaziti kafe bar, a na spratu galerija. Bioskop će biti opremljen digitalnim projektorima sa dodacima za 3D i biće postavljen Dolby digital sistem.

"Art vista" je bioskop zakupila na 15 godina.

  • Nemanja

    24.12.2010 23:50
    /
    LJude koji nisu iz Novoga Sada ne treba ni da interesuje ni Bioskop a pogotovo to koliko je kome u Novom Sadu cena karte odgovarajuca ili ne,kao da se bilo ko drugi i pita za to uostalom,mislim da nekog iz Novog Sada sigurno ne interesuje kolika je cena karte u drugom gradu pogotovo Beogradu npr!
  • Kristjan

    22.12.2010 20:40
    Hvala Bogu
    Konačno da imamo bioskop....koji se bude za cenu neka ne idu i to je to....i ja bih voleo da odem za 150 din u bioskop ali samo neka budu dobri filmovi i eto mene 1-2 nedeljno

    Nije losa ideja da grad Novi Sad malo utice na podizanje nivoa kulture pa da ucestvuje ali nije neophodno

    Bilo bi jedino jako dobro da bioskop kao bioskop da neke karte za stalne goste ( koji cu verovatno biti ) pa da imamo neki popust ili neke benficije
  • maja

    19.12.2010 18:16
    konacno
    Budite srecni sto u opsty dobijate bioskop, kod nas u Beogradu cene su 300 i 350 + 100 za 3d i nije mi jasno sto bi bilo drugacije ako je boskop istog kvaliteta... manje visiti po fensi kaficima..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.