VIDEO:Slalom "puntom" kroz Ulicu Jovana Subotića

Vozači gradskih autobusa profesionalno obavljaju svoj posao, i žalbe Novosađana i sve što pišu mediji u vezi sa tim je neosnovano, zaključak je Saveta za bezbednost u saobraćaju.
Vozači gradskih autobusa profesionalno obavljaju svoj posao, i žalbe Novosađana i sve što pišu mediji u vezi sa tim je neosnovano, zaključak je Saveta za bezbednost u saobraćaju.

Povod za sastanak Saveta je saobraćajna nezgoda koja se dogodila u ponedeljak, 13. decembra na raskrsnici Kisačke i Jovana Subotića, prenela je Novosadska televizija. Tom prilikom žena tridesetih godina koja je upravljala automobilom marke fiat, izvodeći polukružno okretanje u Ulici Jovana Subotića, izgubila je kontrolu nad vozilom i uspela da izbegne sudar sa autobusom na liniji broj 8, ali ne i sa peticom, koja je išla odmah iza.

Žena koja je upravljala vozilom, kao i žena suvozač, lakše su povređene a prema nezvaničnim informacijama, povređena je i jedna žena iz autobusa. Još se čeka zvaničan izveštaj istražne ekipe.

  • Nikola

    22.12.2010 12:50
    Auto skole su krive za sve...
    Ovakvim "vozacicama" treba ime objaviti javno...
    I pazi komentar "uspela je da izbegne autobus", valjda se keze "autobus je uspeo da izbegne nju", glupu, uspanicenu gusku...
  • lala

    18.12.2010 21:06
    fakultet
    Živo me interesuje,koji fakultet mora neko završiti da bi projektovao kružni tok na novom bulevaru gde se odvija tranzitni saobraćaj???
  • Shomy

    17.12.2010 21:28
    gsp
    Sta ovi hvale vozace GSP-a, kao savesni i slicne baljezgarije. Pa ja sam dobro upoznat sa vozackim kadrom GSP-a. Pre svega vecina njih su primljeni tamo po partijskoj pripadnosti a ne po vozackom iskustvu i profesionalizmu. Cast izuzecima, ali ih ima 10-tak. Ostalo bih sve oterao da ponovo polazu vozacki. Treba da vidite nocu kad se vracaju u garazu. Bezi im s puta. Policija bi mogla malo da ocitava tahografe od tih autobusa pa bi videli koliko bi njih ostalo po novom zakonu bez vozcke dozvole.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti