Prevareni kupci privremeno dobili stanove

Kupcima stanova na Bulevaru Jovana Dučića ponuđeno je da se privremeno usele u svoje stanove, dok investitor Milan Vučković ne sredi pravne probleme u svojoj firmi.
Kupcima stanova na Bulevaru Jovana Dučića ponuđeno je da se privremeno usele u svoje stanove, dok investitor Milan Vučković ne sredi pravne probleme u svojoj firmi. Predstavnik kupaca, Zoran Stevanović, kaže da bi, ukoliko investitor dobio svoj sudski spor, kupci dobili stanove bez ikakve nadoknade.

"Ukoliko se sudski proces ne završi pozitivno po investitora, pokušaćemo da na miran način regulišemo naše odnose. Verovatno bi u tom slučaju investitor opet tražio neku naknadu, što bi nas samo vratilo na početak. Postoji mogućnost i da ga tužimo. Pokušaćemo da se pre potpisivanja sporazuma  dogovorimo da nema iseljavanja dok se naš spor sa investitorom ne završi", objašnjava Stevanović.                                        

Podsetimo, kupci su u novembru protestovali zbog toga što ne dobijaju stanove koje su platili i koji im po zakonu pripadaju. Investitor Milan Vučković odbijao je da im preda stanove, dok ne reši dugovanja firme od koje je preuzeo zgrade. On je u više navrata izjavljivao da je postigao dogovor sa Gradom i Zavodom za izgradnju grada, ali se naknadno ispostavljalo da je sve to netačno.
  • Milan

    27.03.2012 08:06
    Bogoljub
    Bogoljub otima ,pretresa stan , privodi i onda napise da si opasan za licnu sigurnost drugih lica i njihovu imovinu.
  • maja

    06.04.2011 20:19
    TRACARE!
    Ma nemate vi pojma!!! Prvo budite u mogucnosti da dostignete nivo ovih ljudi kojima niste ni do kolena a do tada shut up!!!
  • ja

    02.02.2011 13:54
    obecanja
    ček,ček ko to obećava promene "na bolje" u Srbiji......hm,hm....uh ala svi oni liče

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti