FOTO: Nezadovoljan građanin zbog FT1P porazbijao stakla u Socijalnom

Nepoznati muškarac porazbijao je danas oko 10:30 časova stakla na ulazu u novosadsku filijalu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje na Žitnom trgu, saznaje 021.
FOTO: Nezadovoljan građanin zbog FT1P porazbijao stakla u Socijalnom
Foto: 021.rs

Ovaj građanin je, prema navodima svedoka, vidno besan zbog toga što nije uspeo da overi zdravstvenu knjižicu jer mu je nedostajao jedan papir, tzv. slučaj "FT1P", dok je izlazio iz šalter sale Fonda porazbijao sve staklene površine koje su mu se našle na putu.

Obezbeđenje u Socijalnom nije uspelo da  ga zaustavi, a građani koji su se zatekli u sali su samo nemo posmatrali ili su čak pozdravili uzvicima odobravanja njegov gest.


Ovaj građanin je izašao iz zgrade i otišao u pravcu Ulice vojvode Bojovića, a ubrzo je došla policija koja je obavila uviđaj. Pošto su RFZO-u poznati podaci počinioca, može se očekivati da će ga policija pronaći i podneti prijavu za oštećenje javne imovine ili remećenje javnog reda i mira.

Podsetimo da već godinama Novosađani dane izgube zbog loše organizacije rada Fonda, a to najbolje pokazuje što se svako jutro ispred zgrade stvaraju veliki redovi.

  • bila vila

    22.09.2017 14:10
    eno radi sve kao satić. Čekanje 5 min . Ponesite fotokpije nećete moći da iskopirate tako brzo.
    Ako postoji doprinos čoveka koji je razbio staklo neka plati samo staklo i neka ide kući.
  • Nervirach

    20.09.2017 16:45
    Vozim se autobusom, ako pustas glasno muziku i treba da te isprebija. U mom stanu ja necu da slusam tvoju muziku.
  • Danijela

    20.09.2017 12:41
    Zdrav mozak
    Ne podrzavam nasilje ali razumem reakciju. Prosle godine sa isla da vidim zasto bakina zdravstvena knjizica nije gotova vise od 3 meseca. Prvo su me setali kroz zgradu ko Asteriksa dok nisam dosla do neke burek kancelarije u kojoj se navodno njen predmet nalazi. neljubazna sluzbenica pokusava da me otkaci pricom da ce se zavrsiti cim pronadju njen predmet koji se negde zagubio. Bog mi dao strpljenja pa je zamolim da potrazi, reko imam vremena i necu da izadjem iz kancelarije. Vidi ona da nemam nameru da odem, a ne psujem i ne pravim frku ne moze da me izbaci i pocne da trazi po onim gomilama fascikli. I gle cuda! Predmet je bio sa jos par takvih ispod kvarcne peci kao zamena / podmetac za polomljenu nogicu iste. Knjizica je bila gotova sutra. Poruka ove i price ovog nezadovoljnog gradjanina nasilnika je da prosto postoje i druge vrste nasilja kao sto je jebanje u zdrav mozak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti