Novosađani će zvati pauk sms-om

Novosađani će od sledeće godine moći da kontaktiraju službu za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila SMS-om ili elektronskom poštom.
Novosađani će od sledeće godine moći da kontaktiraju službu za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila SMS-om ili elektronskom poštom.

Ova investicija podrazumeva otvaranje informacionog centra u koji bi stizale fotografije sa mobilnog telefona ili elektronskom poštom na osnovu kojih bi pauk odmah dolazio da ukloni automobil bahatog vozača.

Servis će se proveravati na svakih 30 sekundi čime će biti omogućena brza reakcija pauk službe. Na ovaj način trebalo bi da se uvede veći red u parkiranje u udaljenijim delovima grada.

"Parking servis" mesečno ima između 350 i 400 poziva građana za odnošenje vozila. Služba u proseku odnese mesečno oko 1.000 vozila.

  • novosađanka

    21.12.2010 22:08
    samo nam-ne fale ale!
    Kako da ne?! Da im građani rade njihov posao,jel?
    Baš su se dosetili da zasene prostotu,a naročito činjenicu da ih nema nigde kad treba.Pa će, kao i sa kamerama po gradu, oni negde da sede i da tobož čekaju da im se dojavi,a ne da oni izlaze i da kontrolišu.Mogu pare za tu opremu i pametnije da se iskoriste,sigurno je.
  • Vaskez NS

    20.12.2010 20:45
    @Sale...
    Već sam te jednom lepo zamolio da više ne koristiš SRPSKI jezik u svojoj "vojvođanskoj" komunikaciji. Ako imaš svoju "naciju", valjda imaš i svoj jezik. I nemoj više da se ponavljam, ok ?
  • Djura

    20.12.2010 16:47
    @Sale-novosadjanin
    Ej Salo, idi lechi se...
    Prvo moras da postanesh gradjanin da bi bio bilo sta drugo, ali ti si druze daleko i od toga...
    Takodje moras da posedujes TOLERANCIJU i da ne budes FASHISTA da bi prismrdeo tome sto mislis da si postao...umesto toga ti si postao netolerantni fashista koji je negde usput izgubio svoj identitet pa se sada hvata za bilo sta. Ti bi tako sutra postao i Shpanac... To sto ti mislis da se postaje ustvari se zove fin, kultutan i tolerantan gradjanin. Da sam ja Djuro kakvim me ti zamisljas vec bi ti kucao na vrata...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti