Novosadski Oktoberfest 20. i 21. oktobra u Master centru

"Novosadski Oktoberfest", drugi po redu, održaće se 20. i 21. oktobra u Master centru Novosadskog sajma.
Ulaznice za ovaj događaj već su u prodaji putem Gigstix mreže.
 
"Zvanično otvaranje je u petak 20. oktobra, otvoriće ga gradonačelnik Miloš Vučević, zamenik šefa misije ambasade Nemačke Aleksander Jung, predstavnici nemačke manjine, Nemačko-srpske privredne komore i bend Kredarice. Prošle godine smo imali situaciju da su sve karte rasprodate. Sada smo odlučili da u subotu prodajemo karte po promotivnoj ceni za dnevni program i organizujemo "Battle of Bands" gde će se neafirmisani bendovi takmičiti, a najbolji će imati priliku da nastupi sa jednom pesmom iste večeri između Hladnog piva i Orthodox Celtsa", najavio je predsednik Color Press Grupe Robert Čoban.
 
 
Ove godine od bendova će nastupiti "Hladno pivo", SARS, "Orthodox Celts", "Drum ‘N’ Zez", "Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi", "Love Hunters", "Amajlija" i drugi.
 
"Love Huntersi i ja slavimo 30 godina rada ove godine i zato je ovo značajno za nas. Nismo stigli da napravimo nešto veće tokom leta, ali napraivćemo male poklon pakete za najbrže posetioce. Tako da ovaj koncert ima i posebnu težinu za mene i njime ćemo završiti ovu godinu", rekao je frontmen Hantersa Milan Mumin povodom nastupa na novosadskom Oktoberfestu.
 
Pored nastupa bednova, svi posetioci i ove godine će biti u prilici da uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama i perecama.
 
Takođe, dve nedelje uoči festivala Oktoberfest će imati svoj štand na Trgu slobode, gde će svi zainteresovani biti u prilici da kupe suvenire, pivo, kobasice i perece. Kao i prošle godine, organizatori planiraju kasting za konobarice i konobare "Oktoberfesta" i druge promotivne aktivnosti.
 
Prošle godine je tokom dva dana festivala popijeno 32.000 litara piva, a pojelo se 5.000 kobasica i preko 10.000 pereca. Detaljan program manifestacije može se pronaći OVDE

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti