Centar Srce traži nove volontere, prijave do četvrtka

Centar Srce, volonterska, nevladina i neprofitna organizacija koja se bavi pružanjem emotivne podrške i prevencijom samoubistva, svake jeseni organizuje obuku za nove volontere.
Volonter može biti svako ko je punoletan i ima vremena i želje da pomogne osobama u krizi. 
 
Obuka Centra se sastoji iz dva dela. Prvi deo čine 10 radionica raspoređenih dva puta nedeljno koje upoznaju polaznike sa bitnim temama i oblastima koje su neophodne za volontiranje u Centru. Drugi deo obuke čini probni rad u Centru, koji se odvija pod stalnom supervizijom od strane iskusnijih volontera i traje dva meseca. Nakon ovog postajete punopravni član Centra.
 
Volonteri Centra pružaju pomoć osobama u krizi putem telefona, mejla i četa svakog dana od 17h do 23h. Broj osoba koji koriste usluge Centra raste iz godine u godinu.
 
Volontiranje u Srcu zahteva tri sata nedeljno vašeg vremena. Centar pruža mogućnost da naučite mnogo novih veština, obogatite svoje iskustvo, proširite vidike i prvenstveno direktno pomognete osobama kojima je ta pomoć neophodna. Ukoliko želite da postanete deo ove organizacija, možete se prijaviti do 12. oktobra na brojeve telefona: 021 6 623 393; 0800 300 303 (besplatan broj) ili popunjavanjem prijave koja se nalazi OVDE.
  
Više o centru možete pročitati na stranici www.centarsrce.org.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti