Počela grejna sezona u Novom Sadu

Danas je počela grejna sezona u Novom Sadu, a sve toplane su prošlog petka počele toplotne probe.
Počela grejna sezona u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Ivana Stanimirović iz službe za odnose sa javnošću Novosadske toplane navodi da su sva postrojenja tog preduzeća jutros redovno počela sa radom i da se svi delovi grada snabdevaju toplotnom energijom.

"Počeli smo sa redovnim grejanjem svih obejkata povezanih na sistem daljinskog grejanja Novosadske toplane. Svih šest toplana radi i svi objekti su napunjeni, osim onih kod kojih su prijavljeni radovi na kućnim instalacijama i tu savetujemo građanima da se nakon završetka radova obrate predsednicima skupština stanara i nama, kako bi i te zgrade napunili. Što se tiče radova, Toplana ih je sve završila i svuda su u toku vraćanje saobraćajnih površina u tehnički ispravno stanje", navodi Stanimirović.

Ona je apelovala na građane da imaju strpljenja u narednih nekoliko dana, dok se ceo sistem ne stabilizuje. Prema njenim rečima, ukoliko građani primete da im cure radijatori ili imaju problema sa grejanjem, to treba da prijave na broj telefona 4881-105 koji je otvoren 24 časa.

Tokom grejne sezone korisnici mogu podneti reklamacije Korisničkom centru na kvalitet isporuke toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode, pozivom na besplatni broj 0800-100-021 i pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853, ili doći lično u prostorije u Ulici Vladimira Nikolića broj 1, radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 7 do 15 časova. Nakon radnog vremena Korisničkog centra, reklamacije se mogu podneti Službi reklamacija na brojeve telefona 4881-104 i 4881-106.

Inače, grejna sezona zvanično je trebalo da počne 15. oktobra ali je odlučeno da startuje ranije, jer je sistem spreman.

  • mile

    02.09.2020 17:10
    krsevi
    crko leden radijator
  • Observer

    11.10.2017 14:32
    Odjave
    @JJ: "u pojedinim zgradama na Limanu III" - Da li biste mogli da navedete konkretnu adresu?

    @Komsha: "Zasto su hladni radijatori?" - Da li biste mogli da navedete konkretnu adresu?

    @Sanja: "Na Detelinari nema grejanja" - Netačna informacija. Kompletna Detelinara je puštena 06.10. u 4h. Da li biste mogli da navedete konkretnu adresu?

    @V: Bulevar Jaše Tomića 31 - rešena reklamacija 10.10.2017. u 15:39

    @Malena: Micurinova 70, 72 - Kreirana servisna prijava - Biće rešeno u toku dana 11.10!

    @Pariske komune: "Ceo blok oko ambulante u Rumenačkoj nema grejanje" - Netačna informacija. Kompletna Rumenačka je puštena 06.10. u 4h. Da li biste mogli da navedete konkretnu adresu?

    @Dora: "na novom naselju i dalje hladni radijatori" - Netačna informacija. Kompletno Novo naselje je pušteno 06.10. u 4h. Da li biste mogli da navedete konkretnu adresu?

    @Rotkvarija: "krug oko Železničke stanice i dalje nema grejanje" - Netačna informacija. Grejanje je pušteno 06.10. u 4h. Da li biste mogli da navedete konkretnu adresu u Felegi Tivadara?

    @andrija: "buraz u centru sam i neam i dalje grejanje" - Andrija ceo centar ima grejanje! Da li biste mogli da navedete konkretnu adresu, gde u centru?

    @cvrki: "hladan radijator 13 rebara" - Da li biste mogli da navedete konkretnu adresu?
  • cvrki

    10.10.2017 10:38
    gre
    hladan radijator 13 rebara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti