FOTO: Domaća kuhinja kao kod bake samo u Štrafti na Novom naselju

U jedinstvenom restoranu kuvane hrane na Novom naselju, "Štrafti", svakodnevno se služe ručkovi pripremljeni od svežih, kvalitetnih namirnica.
FOTO: Domaća kuhinja kao kod bake samo u Štrafti na Novom naselju
Foto: 021.rs
Za sve koji usled obaveza ne stižu često da kuvaju, ili jednostavno žele da se odmore od šporeta, mogu da se prepuste odabiru iskusnih kuvara i ljubaznog osoblja, koji na Bulevaru Slobodana Jovanovića 18, na meniju imaju uvek drugačije akcijsko jelo.
 
Petak je rezervisan za pasulj sa kolenicom ili kobasicom, a svaki obrok uključuje obaveznu domaću supu ili čorbu, glavno jelo poput variva sa mesom, uz obaveznu salatu i slatkiš. Najpopularnija je Štraftina bečka šnicla. Domaći kolači, lenja pita sa jabukama i višnjama, ili kokos kuglice, u ponudi su za one koji žele da se zaslade. Sve ovo, dobija se po pristupačnim cenama u obilnim porcijama.
 
Štrafta je porodični posao, čija priča sa kuvanim jelima i restoranom brze hrane počinje još 2012. godine.
 
"Od tada je Štrafta napredovala u kvalitetu usluge, prostoru koji je proširen pre tri godine kao i ponudi koju smo zaokružili sa kuvanim jelima. Naglasio bih da su sve namirnice koje koristimo sveže i da se nabavka istih radi svakodnevno, tako da nema zamrzavanja i odmrzavanja. Kuvamo onako kako su to radile naše mame i majke naših roditelja. Takav utisak imaju i naši stalni gosti. Jelovnik se menja svakodnevno i uvek imamo nešto novo u ponudi", objašnjava za 021.rs vlasnik Štrafte Srđan Miletaški.
 
Kada se domaćoj kuhinji doda i standardna ponuda roštilja, sendviča, najrazličitijih pica, obrok salata i doručka, izvesno je da će svako ko bude posetio jedini restoran na Novom naselju takvog koncepta ili telefonom poručio hranu, pronaći nešto za sebe. 
 
Brza hrana se služi isključivo u pecivu pravljenom na licu mesta, u domaćoj lepinji i ćabati, a za doručak treba probati jaja na tri načina. Deo sa kuvanom hranom radi od 11 do 17 sati, a fast food do 23 sata, petkom i subotom do 1h. 
 
Za one koji rade duže i ne mogu da stignu po svoju porciju, osoblje Štrafte izlazi u susret i ostavlja ručak i posle 17 sati, ukoliko se blagovremeno poruči.
 
Štrafta pruža besplatnu dostavu hrane na celoj teritoriji Novog Sada, u najmanjoj vrednosti od 800 dinara. Hrana se može poručiti na telefon 063/787-23-82.
 
Štrafta uveliko snabdeva hranom vrtiće i druge firme i takav vid saradnje sa ostalim subjektima uvek je otvoren.
 
Slušaocima Radija 021, Štrafta poklanja porodičnu picu, svake srede posle 10 sati.
 
Za one koji žele pre odlaska da zavire u Štraftu, restoran širokog spektra hrane, pažljivo osmišljene i birane recepture, mogu to i da učine i kroz virtuelnu turu u 360 stepeni, kao i da pogledaju ponudu u galeriji fotografija, a cene su dostupne na njihovom sajtu.
 
 
  • מילאן

    25.10.2017 21:22
    מילאן
    Najbolja hrana u gradu! Samo dolazi Ljuba s Telepa koji navija za Vojvodinu:-(
  • Nina

    24.10.2017 16:51
    Obozavamo svi familijarno da rucamo u štrafi ... i nedeljni rucak ispoštujemo upravo na najboljem mestu u gradu
  • Komšinica

    24.10.2017 16:45
    NAJBOLJA ŠTRAFTA
    Sve preporuke... svi smo DEBELI I SREĆNI.. najbolji je slatki kupus i grašak...nema te bake koja tako dobro kuva...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti