Doček dečije Nove godine u Dunavskom parku, gradski bendovi na Trgu republike

Poznat je program koji će se u nedelju 31. decembra odigrati na Trgu republike i u Dunavskom parku.

Na Trgu republike program počinje u podne, sviraće bendovi najrazličitijih žanrova, dok će sve upotpuniti autentični restorani sa svojom gastronomskom ponudom, kao i lokalni proizvođači zanatskog piva i domaćih vina sa Fruške gore.

Bend "The Gift" će otvoriti program, posle njih će na binu "JeuNS", a potom sastav "Čičini čvorci". Na kraju programa posetioci će se provoditi uz "Resident DJ dirty" i najprepoznatljivije šlagere, kao i uz "Resident bend street meat" koji će na gitari i violončelu posetiocima predstaviti hitove klasične muzike i hitove domaćeg roka u svom originalnom stilu.

Za najmlađe je organizovan bogat program dečjeg dočeka Nove godine u Dunavskom parku. Slavlje za mališane počinje u 11 časova kada će program otvoriti plesni studio "Dance revolution", uz koreografije i kostime koji oživljavaju bajke i priče u kojima su deca glavni akteri.

Uobražena kraljica, talentovani kompozitor i vesela dvorska luda glavni su likovi edukativnog, dinamičnog i zabavnog mjuzikla koji će predstaviti kreativni studio "Čarolija", nakon koga će nastupiti dobro poznat i višestruko nagrađivani novosadski dečiji hor "Zvončići". Interaktivni koncert "Avanture leteće gitare" Branimira Rosića napraviće uvod za dolazak Deda Mraza koji će se, u organizaciji dramskog kluba "Teatrilo", obratiti deci, nakon čega će uslediti crtanje po specijalno napravljenoj statui za ovu priliku i mnoga iznenađenja.

Nakon navedenih dnevnih programa, na glavnom novosadskom trgu će za doček nastupiti Plavi orkestar, Darko Rundek i S.A.R.S, dok će u Studiju M uživati ljubitelji tehno i rep muzike uz više od 10 domaćih, regionalnih i inostranih izvođača među kojima su John Acquaviva, Krešo Bengalka, Kristijan Molnar, Yeah Left, Rasheed, Aleksandra Duende i drugi. Kako je Studio M jedina lokacija sa ograničenim kapacitetom, jedini je događaj u sklopu dočeka Nove godine za koji će se ulaz naplaćivati.

Organizator predstojeće novogodišnje proslave u Novom Sadu koja će se odigrati na četiri lokacije uz više od 50 izvođača je Fondacija Novi Sad 2021.

  • hell on earth

    12.12.2017 01:05
    Hoce li pevati Ceca i Zdravko Colic ?
  • cure

    11.12.2017 16:04
    gradski bendovi
    Baja mali mindža,vukovi manjače i drugi.specijalni gost lepa danijela

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.