Radnici iz Rumunije se potukli kod gradilišta "Promenade", trojica povređena

Tri radnika iz Rumunije povređena su u tuči koja se dogodila jutros pored gradilišta Tržnog centra "Promenada" kod Spensa.
Incident se dogodio jutros oko sedam časova, a kako nam je rečeno u Hitnoj pomoći, tri muškarca su zadobila lakše povrede.
 
"Tri muške osobe starosti 27, 29 i 43 godine smo pregledali i zbrinuli. Mladić star 27 godina je zadobio povredu glave, dok su 29-godišnjaku povređene glava i obe potkolenice. Muškarac star 43 godine je zadobio povredu grudnog koša. Svi su u svesnom stanju prevezeni u Urgentni centar", rečeno je za 021.rs.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, na gradilištu je angažovano nekoliko firmi iz inostranstva, a u ovom incidentu učestvovali su radnici različitih rumunskih kompanija. 
 
U kompaniji "Nepi", koja gradi tržni centar, naveli su za 021.rs da su se radnici potukli van gradilišta, te da nemaju komentar o incidentu. 
 
Policija je intervenisala u ovom slučaju i obavila je uviđaj.
  • Vojvosadjan

    14.12.2017 07:28
    Plakao sam kad je pala Sekuritatea.
  • miroslav

    14.12.2017 00:20
    posteno
    Posteno govoreci nisam u ovoj zemlji video urednije i disciplinovanije radnike, Svi sa slemovima i prslucima, sigurno nisu nasi, Bravo za Rumune.
  • Vojislav

    13.12.2017 16:52
    meni svejedno
    Nedavno sam prolazio Bulevarom Cara Lazara i zgrozen sam! Posto sam i sam u gradjevini, razumem se pomalo i uocio sam milion nepravilnosti zbog kojih su meni skakali po glavi. Samo neke da navedem... Odnosno, necu da se zamaram, postavicu samo jedno pitanje. KO JE DOZVOLIO DA SE UZURPIRA PESACKA STAZA? Ko postavlja znak zabrane prolaza za pesake? To pravo ima samo JKP PUT a ovde to rade priuceni rumuni... Nije ni to bitno, ko je NADZORNI ORGAN koji prati radove i vodi gradiliste. ON debelo ne postuje licencu koju mu je dala Republika Srbija. Cirkus. Dajte uceniku 1-og razreda osnovne skole da procita pravilnik o vodjenju gradilista i on ce naci 365 razloga da zatvori onu bruku pored stadiona!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti