Bogata ponuda kurseva stranih jezika u Novom Sadu

Engleski, nemački, švedski, ruski, pa čak i arapski, kineski i znakovni jezik neki su od stranih jezika koji su ove godine bili najzanimljiviji Novosađanima, a potrebni su za rad u zemlji ili inostranstvu.
Učenje ovih jezika umnogome je olakšala škola stranih jezika Akademije Oxford, čija predstavništva su na raspolaganju kako u Novom Sadu, tako i širom Srbije.
 
Brzi kursevi omogućavaju da bazično znanje dobijete za svega 45 dana, a ove godine najpopularniji su bili individualni i grupni časovi nekih od 30 jezika, koliko nudi Akademija Oxford.
 
Polaznicima su na raspolaganju sva moderna audio-vizuelna sredstva u nastavi, kao i kvalitetni udžbenici, pomoću kojih se stiču znanja, a uz asistenciju licenciranih i iskusnih profesora. Često se radi o izvornim govornicima jezika koji se predaju, te je polaznicima mnogo lakše da progovore jezik koji im je možda, do tada, bio potpuno nepoznat.
 
Ukoliko niste u mogućnosti da pohađate standarne grupne časove, tu su onlajn kursevi koje koriste polaznici širom sveta. Lako je dogovoriti termin časa sa profesorima, što omogućava efikasno upravljanje sopstvenim vremenom i prilagođavanje svakog situaciji. Za decu su tu standardni školski kursevi u trajanju od septembra od juna, sa zimskim raspustom i uz praćenje plana i programa škole - ali uz upotrebu stručnih knjiga koje prate Kembridž program.
 
Kao što je poznato, Akademija Oxford je zvanični Kembridž ispitni centar, jedini akreditovani ispitni centar za međunarodni priznati Swedex ispit, ali na ovom mestu možete da steknete i OSD sertifikat za poznavanje nemačkog jezika.
 
Detaljnije o programu koji nudi Akademija Oxford i kako da postanete deo ove uspešne priče saznajte OVDE.
 
Akademija Oxford nalazi se na Trgu Marije Trandafil 14, a otvorena je za pružanje svih informacija radnim danima 08-19 i subotom 09-14 časova. Više informacija i na telefon 021/30-08-121, kao i na mejl novisad@akademijaoxford.com.
  • Lepi Sale

    27.12.2017 10:49
    Jezici
    Podeliću s vama moje iskustvo. Od kad znam za sebe, pored srpskog, znam slovački i engleski jezik. Nemački sam uvek znao delimično (između A2 i B1) i za vreme studija sam govorio sebi da ću ga unaprediti ali od toga nije bilo ništa. Otišao sam da radim u EU i sad kad mi treba nemački na komunikativnom nivou plaćam kurseve 100 evra mesečno umesto 20 koje sam mogao da plaćam u Srbiji da nisam bio lenj. Moja preporuka je: ako planirate da odete u EU, pohađajte kurseve jezika u Srbiji, jer ako odete bez B2, imaće problem kao što ja sad imam. Engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski - po tom redosledu ih treba učiti u slučaju da planirate da budete poliglota u EU koji će uvek imati pristojan posao. I da, učenje jezika online ili preko aplikacije je ok da se stekne neka osnova, ali kurs (konverzacioni) je potreban za neko pristojno znanje.
  • EU emigrant

    26.12.2017 09:50
    moj savet
    Učite nemački ..... i mađarski.... trebaće vam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.