Bez povećanja cena komunalija u Novom Sadu u 2018. godini

Novosadska javna preduzeća nisu planirala da menjaju svoje cenovnike u 2018. godini.
Bez povećanja cena komunalija u Novom Sadu u 2018. godini
Foto: 021.rs

U planovima poslovanja koje je Skupština grada usvojila na decembarskoj sednici, nijedno preduzeće nije predvidelo da dođe do poskupljenja ili pojeftinjenja.

Doduše, većina gradskih firmi je navela da do promena cenovnika može doći ukoliko bude većih promena na tržištu goriva, energenata i sličnog, a tada bi se odluka donela uz saglasnost osnivača, odnosno Skupštine grada i Gradskog veća.

Podsetimo da su prošle godine cene menjali GSP koji je cenu karte povećao sa 55 na 65 dinara, Novosadska toplana koja je prošlog proleća smanjila cene grejanja i tople vode za oko četiri odsto, kao i Parking servis koji je za nekoliko dinara prošlog leta smanjio cene parkiranja u nekim kategorijama.

  • makijaveli

    11.01.2018 11:24
    lukavo
    Veoma otmeno i lukavo su poskupeli gradski prevoz pred samu Novu godinu, pa je eto to poskupelo prosle godine !
    Bas zgodno, sve u duhu naprednjacke dovitljivosti.
  • he he he

    10.01.2018 18:27
    NST
    Proveri račun Informatike, grejanje u NS je skuplje po m2 od 88 dinara, a ja ga plaćam sa PDV, a ti?
  • NST

    10.01.2018 06:06
    Usluge grejanja
    Netačno je da je grejanje skuplje u NS u odnosu na BG. U NS je cena po metru kvadratnom 88 dinara, , bez PDV-a, a u BG-u 108 dinara bez PDV-a. Proverite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti