Novo ročište zbog autobuske stanice

Privredni sud u Novom Sadu zakazao je za 17. februar novu raspravu po tužbi bivšeg vlasnika ATP "Vojvodina" Ilije Devića radi utvrđivanja štete koju trpi.  
Privredni sud u Novom Sadu zakazao je za 17. februar novu raspravu po tužbi bivšeg vlasnika ATP "Vojvodina" Ilije Devića radi utvrđivanja štete koju trpi, piše Dnevnik.

On novac potražuje od Grada zbog nepoštovanja ugovora po kojem je međumesni prevoz sa stare autobuske stanice trebao da bude preseljen na novu, kod Mlekare. Apelacioni sud je utvrdio da je šteta prema Deviću dva miliona evra mesečno plus izgubljena dobit.

Dević je maja 2006. godine potpisao ugovor s Gradom, čiji je potpisnik bila tadašnja gradonačelnica Maja Gojković, a bilo je predviđeno da se međumesni prevoz preseli na novu lokaciju kada novizrađeni objekat dobije upotrebu dozvolu. Ugovor između Grada i ATP "Vojvodine" još je na snazi, nije raskinut, niti je Grad podneo tužbu rad utvrđivanja nevažnosti ugovora o ništavosti.

ATP "Vojvodina" je više od dve godine u stečaju.

  • mika

    11.05.2011 12:14
    G . zadovoljni mastanje nije zabranjeno
    Nikada vise tvoj voljeni gazda Ika nece biti vlasnik ATP Vojvodine. Posle njegovog gazdovanja nazalost Vojvodina vise i nepostoji. Za radnike bi bilo mnogo bolje da ih je tvoj voljeni gazda ostavio u mocvari u kojoj su imali redovne zarade.Vojvodina iz mocvare nije nikome nista dugovala,dok je tvoj voljeni gazda Ika nije izvadio iz mocvare. Ako se malo potrudis saznaces da je tvoj voljeni gazda toliko zaduzio i pokrao Vojvodinu da se ona nayalost nikada vise nece oporaviti.Sva preostala imovina Vojvodine i sva Ikina imovina kada se proda,nemoze se pokriti ni 25%dugova.Ti sanjaj Iku ponovo u Vojvodini a jacu da ga sanjm u zatvoru.Videcemo ciji ce se san ostvariti.
  • Zadovoljni bivši radnik!

    25.04.2011 22:00
    NE LUPETAJ!
    ILIJA JE ZA KOMPLETNU INVESTICIJU GARANTOVAO SVOJOM IMOVINOM KOJU JE POŠTENO ZARADIO PRE KUPOVINE VOJVODINE!
    RADNIČE NE ZABORAVI ON JE U ATP VOJVODINU DOŠAO KAO VELIKI GAZDA,ŽELEO NAJBOLJE,A VI NEZADOVOLJNI,PA NIJE VIŠE BILO ANARHIJE I LOPOVLUKA,KUPIO VAS GAZDA!
    ZA OVE POSTUPKE KOJI SU NANETI DEVIĆU NEKO MORA KRIVIČNO OGOVARATI,TAKO DA POSLE USTANOVLJENE KRIVICE ATP VOJVODINA SE VRAĆA ILIJI DEVIĆU KOJI JE TO DEBELO PLATIO,PODIGAO PREDUZEĆE IZ MOČVARE.
    A VI NEZADOVOLJNI,PONAVLJAM NIJE VIŠE MOGLO DA SE KRADE KAO KOD OSTALIH.
    ILIJA SE VRAĆA U ATP VOJVODINA!
  • bivsi radnik

    21.04.2011 12:17
    Ilija Devic jedan od mnogih lopova u Srbiji
    stvarno se nacitah raznih gluposti. devic ulozio 30 miliona evra, pa odakle onda dug atp vojvodini od 30 miliona evra koji je ostao posle devica. Devic dobio sud. Pa Devic je na sudu samo kao umesac a sud vodi ATP Vojvodina u stecaju. Ako Vojvodina i dobije sud u sto sumnjam ,od otstete ce se samo namiriti poverioci.Devic ce dobiti onoliko koliko je i ulozio tj. nista.Vecinski vlasnik ATP Vojvodine je drzava, pa ako je Devic sacuvao novac koji je pokrao u ATP Vojvodini,moze ponovo da kupi akcije od drzave.A mogao bi i da isplati male akcionare koje je pokrao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti