FOTO, VIDEO: Dan policije obeležen na Trgu slobode

Pripadnici Policijske uprave Novi Sad i novosadskog odreda Žandarmerije danas, 27. maja na Trgu slobode obeležili su Dan policije.
FOTO, VIDEO: Dan policije obeležen na Trgu slobode
Foto: 021.rs

Novosađani i posetioci Novog Sada imali su priliku da na štandovima koji su bili postavljeni na trgu vide opremu i naoružanje koje koriste saobraćajna i kriminalistička policija, forenzičari, protiv-diverzioni tim i druga odeljenja policije, kao i Žandarmerija.

Ovo je bio prvi put da policija na ovaj način obeležava svoj dan, a najviše je bilo porodica sa decom koja su se gurala da se fotografišu sa uniformisanim policajcima i žandarmima.

Pored prikaza opreme i naoružanja, interventna jedinica PUNS-a je prikazala i kako bi izgledalo hapšenje dvojice osumnjičenih, a potom i pretres njihovog vozila u potrazi za eksplozivima i narkoticima.

Na Trgu slobode vežbu je održala i Žandarmerija koja je građanima prikazala akciju zaštite lica koje su štitili od napada.

Kako je bilo na centralnom novosadskom trgu možete pogledati u foto-galeriji.

Dodajmo još i to da se Dan policije svečanim programom danas obeležava i u Beogradu.

  • Zox

    27.05.2018 22:10
    Crveno-crni užas
    Ne postoji normalna zemlja u kojoj vojska , a pogotovo policija pararadiraju centralnim gradskim ulicama i trgovima.. 3 dana u Beogradu traje ovaj cirkus. Ovo je ništa drugo nego uvijena pretnja građanima.
  • /

    27.05.2018 20:22
    /
    kakvo sada panoramsko razgledanje nije vam dosta onaj bus sa limanskom turom
  • Tijana

    27.05.2018 20:05
    Eee
    Za dan ljubavi, dan porodice, pozabavimo se sami. To ne treba da bude Dan, već dan.
    Dan policije i dan vojske mora biti obeležen sa velikim"D", baš zbog onih kojima je potrebno da da im neko drugi organizuje porodicu.
    Uzdravlje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti