FOTO: Počinje sezona na bazenima na Sajmištu, ulaznica 50 dinara skuplja

Ulaznica za bazene na Sajmištu koji će početi da rade u petak 8. juna, poskupela je za 50 dinara u odnosu na prošlu godinu.
FOTO: Počinje sezona na bazenima na Sajmištu, ulaznica 50 dinara skuplja
Foto: 021.rs

Tako će ove sezone ulaznica za odrasle koštati 300 dinara, za decu uzrasta od pet do 12 godina 200 dinara, dok je za decu do pet godina ulaz besplatan

Spens koji upravlja Sajmištem, nudi i komplet od 20 ulaznica za odrasle po ceni od 5.000 dinara, odnosno 3.200 za decu, dok su sezonske ulaznice 8.500 dinara za odrasle i 6.800 dinara za decu.

Kao razlog poskupljenja navodi se da cene nisu menjane pet godina, a u međuvremenu su uložena značajna sredstva u obnovu bazena.

Inače, u susret novoj sezoni rekonstruisani su toaleti i svlačionice na bazenu. Rekonstruisana je garderoba koja sad ima 150 kvadrata, hodnik toaleta od 20 kvadrata, muški i ženski toalet od 23 odnosno od 21 kavadrat, muški i ženski toalet za osobe sa invaliditetom od po četiri kvadrata, prostor za tuševe i ostava od tri kvadrata. U garderobi ima 130 novih ormarića, nove klupe i ogledala. Ceo prostor će dobiti novu vodovodnu, kanalizacionu i elektro instalaciju, kao i solarni kolektor za grejanje vode.

Ovi radovi su prema javnoj nabavci koštali preko 12 miliona dinara bez PDV-a, s tim da je izgleda bilo dodatnih radova u odnosu na one koji su prvobitno najavljeni, jer je gradonačelnik Miloš Vučević prilikom današnjeg obilaska kompleksa naveo da je u obnovu uloženo 28 miliona dinara. Gradonačelnik je ovom prilikom naveo da postoji predlog da se sagradi još jedan otvoreni bazen pored postojećih i to je ideja na kojoj će se raditi u narednom periodu, jer se očekuje i podrška ministarstva trgovine.

Drugi otvoreni bazen u Novom Sadu, koji se nalazi na Spensu, počeće da radi 15. juna.

  • Sanja

    08.06.2018 14:11
    Kanalizacija
    Poštovani gradonačelniče, mi nemamo kanalizaciju na Klisi potez Veliki rit!!!!
    Ako može prvo nama kanalizacija pa još bazena gradite.Građani će Vam biti jako zahvalni jer je dug period od pola veka čistiti jame svaki mesec!!!Nadam se da će me razumeti i oni što bi da se kupaju u novom bazenu.Na žalost moja deca se samo tuširaju i to po par minuta,jer se septička toliko brzo napuni da ne smemo o kupanju u punoj kadi ni da zamislimo...

    Veliki pozdrav za sve koji razumeju ovakvu situaciju!
  • Deda

    08.06.2018 06:49
    Pezos
    Ima li šanse da Petrovaradin dobije bazen ?
    Mislim da bi to bila pametna investicija.
    Ako ne to, onda bi batem trebalo da se uredi oficirac.
    Razmislite gradonačelniče o tome !!!!
  • spenser

    07.06.2018 21:25
    Firma se raspada a direktor Jarcic se češlja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti