Članovi KUD "Svetozar Marković" nagrađeni na festivalu u Bugarskoj

Članovi Pionirsko-omladinskog ansambla KUD "Svetozar Marković" iz Novog Sada nagrađen je na 11. Međunarodnom dečjem festivalu za narodnu igru i muziku "Veseljače", koji je od 1. do 4. juna organizovan u gradu Kresna u Bugarskoj.
Na ovaj festival zajedno sa igračima pošli su i članovi Dečjeg narodnog orkestra kao i vokalna solistkinja Katarina Popović. 
 
 
Festival je bio takmičarskog karaktera, a za prestižne nagrade ovog festivala, borilo se više od 30 ansambala iz Bugarske i zemalja okruženja, kao i mnoge pevačke grupe i  dečji narodni orkestri.  
 
 
Igrački ansambl KUD "Svetozar Marković" pod rukovodstvom Gorana M. Stankova osvojio je Prvu nagradu festivala, Dečji orkestar pod rukovodstvom Slobodana Telečkog specijalnu nagradu, a druga nagrada pripala je vokalnoj solistkinji Društva. 
  • gandži

    11.06.2018 13:28
    ČESTITKE!
    Svaka čast!
    Posebne čestitke gospodinu Goranu, njegovo zalaganje i trud osećaju svi u njegovom okruženju, a deca iz sastava mu to vraćaju na najbolji način!!! Bravoooo!!!
  • Ns 49

    10.06.2018 18:25
    Neka dovedu kravu koja je zalutala u Srbiju pa se vratila u Bugarsku i sad hoće da je elilminišu.
  • Bl

    10.06.2018 10:31
    ..
    Danas je svaki klub bolji od Sonje nekadasnje institucije, treba da se promeni kompletna postava rukovodioca jer je nezdrava atmosfera jako..
    Cestitke za ovaj uspeh!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti