Prodaje se parcela od 62.000 kvadrata

Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) ponudila je na prodaju zemljište od 62.200 kvadrata u Radnoj zoni Sever IV, neposredno pored hale u kojoj je smeštena fabrika Lear.
Prodaje se parcela od 62.000 kvadrata
Foto: 021.rs

Početna cena za kupovinu ove velike parcele je 294.019.400 dinara i budući vlasnik tu može da sagradi objekte visine do dva sprata namenjene industrijskom i privrednom poslovanju. Ovo gradsko građevinsko zemljište se u katastru vodi kao voćnjak 3 klase.

Parcela se nalazi odmah pored zemljišta u koje je Novi Sad uložio preko četiri milijarde dinara kako bi ga uredio i sagradio halu koju je iznajmio na 10 godina fabrici Lear. Prodajom parcele koja je pored već uređene fabrike, kao i gradnjom nekog proizvodnog pogona ovaj deo radne zone Sever IV mogao bi da počne da se širi i polako da dobija svoje konture kao što je predviđeno urbanističkim planovima. 

Pomenimo i da u mapi katastarskih parcela na mapi Novog Sada postoji izvesna greška oko parcela na ovoj lokaciji, jer prikazuje da se parcela 894/1 koja se prodaje odnosi na prostor dela hale i zemljišta gde je smešten Lear, a mapa pokazuje i da je ostatak hale smešten na parceli 896/1.

Međutim, kada se pogledaju podaci u samom katastru nepokretnosti, vidi se da je parcelizacija ipak urađena kako treba i da se Lear vodi pod parcelom 892/4 i ima oko 80.000 kvadrata, a parcela koja se prodaje ima iste podatke kao i iz oglasa UGZI-ja.

Licitacije za parcelu od 62.200 kvadrata je zakazana za 18. jul u prostorijama UGZI-ja u Stevana Branovačkog.

  • Bojan

    20.06.2018 07:32
    Andrej Vucic pravi Lastin servis za autobuse ili kladionice...Morace Orban opet da telefonira....
  • LiMan

    20.06.2018 01:52
    E pa...
    Ajde internet hejteri, ...pazarite ovo, da ne kažete posle da je jeftino prodato.
    Izvadite iz slamarica sve one milione koje ste pokrali u vreme žutih.
    Nije džaba toliko kasnio Žeželjev most , pokradena RBV, FRV, ...itd.
  • Ooopa

    19.06.2018 22:41
    Opppa
    Eto bate na velika vrata

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti