Exit najavio saradnju sa mađarskim nacionalnim parkom

Exit fondacija ostvarila je saradnju sa Nacionalnim parkom (ONTE) iz Mađarske, u cilju kulturne razmene u okviru projekta "Savremena i tradicionalna kulturno-turistička ruta".
Exit najavio saradnju sa mađarskim nacionalnim parkom
Foto: 021.rs
Saradnja će biti obostrana, tako što će Exit fondacija pružiti pomoć kolegama u Mađarskoj u vidu obuke za organizaciju događaja, dok će ONTE da doprinese svojim neprocenjivim iskustvom iz oblasti promovisanja istorije i kulturne baštine.
 
Kako je rekao predsednik Exit fondacije Ivan Petrović, ova saradnja doprineće turističkoj ponudi Novog Sada. Iz Exit fondacije naglašavaju da će doći, ne samo do popularizovanja istorijskih i kulturnih sadržaja, već i do novih radnih mesta u turizmu. 
 
Ovaj projekat nastao je kao deo programa prekogranične saradnje Mađarske i Srbije (Interreg - IPA CBC), koji neguje zajednički identitet i kulturno-istorijsko nasleđe pograničnog regiona.  
  • Zoro

    30.06.2018 17:49
    Mogao bi EXIT...
    ... da izmesti EXIT sa Petrovaradinske tvrdjave. Neko tu "debelo" kupi kajmak, dok se tvrdjava DEVASTIRA vec godinama. Ne verujem da je EXIT ulozio pola dinara za restauraciju iste. Svake godine nas ubi buka i danju i nocu. Od vibracija, pucaju zidovi, zapi..ava se svaki pedalj te velelepne gradjevine. Otpad na sve strane. JKP bez naknade cisti, postavljaju WC-e.
    Zasto EXIT ne bi bio izmesten, ili da barem polovinu prihoda ulozi u ocuvanje tvrdjave.
  • Zivan

    30.06.2018 11:19
    Da i EXIT učini nešto lepo i korisno...
  • Atila

    29.06.2018 22:17
    Volim Exit! Uvek, zauvek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.