Uskoro rekonstrukcija parkinga u Stražilovskoj

Parking u Stražilovskoj ulici, između Radničke i Bulevara cara Lazara, uskoro bi trebalo da dobije novo ruho.
Saniranje parkinga na navedenoj lokaciji koštaće "Parking servis" 3.890.035 dinara, navodi se u ugovoru o javnoj nabavci koji je juče potpisan. 
 
Za ovaj posao "Parking servis" je sklopio ugovor o sa preduzećem "Graditelj NS" koje je dužno da završi radove u roku od 45 dana od momenta uvođenja u posao.
 
Radovi bi trebalo da budu završeni do septembra, u periodu godišnjih odmora, kako bi se što manje remetilo normalno odvijanje saobraćaja u tom delu grada.
  • Ima li sta za dz

    14.07.2018 21:42
    Alijenatori
    bolje i ovako a za dzabe.
    Kod ovih ljudi u okolnim zgradama nece nijko dolaziti sem subotom uvece i nedeljom kad teba da plati parkiranje za par sati.
  • Sale NS

    14.07.2018 12:43
    VISOKI PARTER
    Obratite pažnju svi koji imate terase u visokom parteru, ako vidite majstora sa bojom i špricaljkom znači da će i vaša terasa biti parking!
  • putar

    12.07.2018 19:57
    što ne radi to put
    Čudno je da je taj Parking servis bio deo jkp puta koji ima gradskw cene i gradio i parkinge i puteve i staze i platoe i dalje je u dubiozi krpi udarne rupe jer tako neko želi umessto da gradi ako ga je grad osnovao. aprodajte i put pa će možda dobijati da radi osim što krpi.Takođe je zanimljivo zašto put ne zatvara raskopane površine koje ostala jkp preduzeća raskopaju da li zato što neki direktorčići kažu mi to ne možemo nama se to ne isplati mi bi znate ono ako može za ono a vi radite ovo da mi ne bi radili ono itd itd itd. Raspad sistema komunalnog u ns.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti