"Čistoća" sa Petrovaradinske tvrđave odnela 70 tona smeća

Radnici "Čistoće" nakon festivala Egzit, odneli su sa Petrovaradinske tvrđave i iz Gradića 70 tona smeća.
"Radnici, s mehanizacijom, na terenu su bili svakog jutra od 6 časova, a prostor Tvrđave sa okolinom, kao i Keja žrtava racije, gde se okupljao veliki broj mladih ljudi, svakog jutra su vrlo brzo dovođeni u prvobitno stanje", navode u "Čistoći".
 
Tokom četiri festivalska dana, samo na Petrovaradinskoj tvrđavi sve vreme je angažovano 80 radnika, a neposredno ili posredno, u kompletnoj organizaciji posla učestvovalo je više od 150 zaposlenih u "Čistoći". Svakodnevno se, do završetka Egzita, radilo u tri smene.
  • dzo

    18.07.2018 09:40
    Ja sam konačno za to da je tvrđavu potrebno ograditi i zaštiti, naplata karata za ulaz i restauracija i reparacija... Ovo je skandal šta se radi i na šta liči i u kakvom je stanju JEDINI bitan istorijski spomenik u ovom gradu. Dosta više "mehanizacije" i bušenja, smeća i skakanja...
  • Satelićani

    17.07.2018 19:23
    Šta mi jadni moramo da čitamo
    Oni za 3 dana mogu 70 tona a ne mogu 500kg iz kanala oko Satelitske pijace?! Kada smo siroti i nemamo nikog njima bitnog da ih potera. Gradonačelniče, da li smo i mi gradjani tvog grada? Očistite nam, lepo Vas molimo tu "Satelitsku deponiju".
  • ĐURO

    17.07.2018 15:47
    70 TONA
    Bogami dobra Zarada...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti