FOTO: Razbijen prozor na zgradi KUD "Svetozar Marković"

Vandali su u noći između nedelje i ponedeljka razbili prozor na zgradi Kulturno-umetničkog društva "Svetozar Marković" koja se nalazi na uglu Stevana Milovanova i Šumadijske ulice.
FOTO: Razbijen prozor na zgradi KUD "Svetozar Marković"
Foto: 021.rs
Prozor u prizemlju zgrade je razbijen, a pokidani su i plakati koji su se nalazili na drugim prozorima.
 
Policija je obaveštena o ovom slučaju, a trenutno se proveravaju i kamere sa okolnih zgrada.
 
Inače, Kulturno umetničko društvo “Svetozar Marković”  jedno je od najstarijih i najtrofejnijih Kulturno umetničkih društava u Republici Srbiji. Osnovano je 3. maja 1945. godine u Novom Sadu.
 
  • Sramota

    06.08.2018 22:43
    Zašto se ne objavljuje komentar o probama, okupljanjima i žurkama u prostorijama KUD-a koje se održavaju noću, nebitno da li je radni dan i vikend? Komšija KUD-a nemaju pravo na san? Kako je moguće da jedno Kulturno-umetničko društvo onemogućava mojoj deci da spavaju jer neko hoće da svira u pola jedan ujutru ili da proslavlja ko zna šta? Sramota!!! Kad od KUD-a pravite kafanu, završite i sa polomljenim prozorima. Da se zna - nije prvi put.
  • misa avokado

    06.08.2018 20:27
    Ovo zdanje umesto da vude dika Podbare, primer je rugla. Polomljen prozor je najmanja stvar koja fali ovoj zgradi. Golubovi se godinama okupljaju i vrše nuždu po prolaznicima, najprostija žica taj problem rešava, ima tu debeo sloj "minulog rada", ko god prođe, hoda kao po minskom polju. Neuredna fasada, dotrajali prozori...niz stvari koji su do uprave.
  • Mihajlo

    06.08.2018 17:45
    Vandal ostaje vandal
    Vandali ostaju vandali bez obzira da li lome pozore i uništavaju fasade, tj škrabaju po fasadi na zgradi kulturno-umetničkog društva "Svetozar Marković" ili po nekoj drugoj fasadi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti