Uređuje se košarkaški teren na Đačkom igralištu

Košarkaški teren na Đačkom igralištu dobiće novi površinski sloj.
Uređuje se košarkaški teren na Đačkom igralištu
Foto: 021.rs
Za radove vredne skoro 1.790.000 dinara zadužena je beogradska firma "Pejkom". Novac za rekonstrukciju terena obezbeđen je iz pokrajinskog budžeta. 
 
Kako su za 021 ranije rekli iz Sportskog centra "Đačko igralište", probleme sa sportskim terenima primorani su da rešavaju jedan po jedan, jer je nemoguće rekonstruisati sve sa ograničenim budžetom.
 
Pored površinskog sloja, na terenu će biti zamenjena oštećena i nedostajuća sedišta na tribinama, ali za to je zadužena firma koja ih je postavila, jer nisu bila odgovarajućeg kvaliteta, pa su dotrajala pre isteka garancije.
 
Podsetimo, 021 je krajem prošlog meseca pisao o stanju sportskih terena i rekreativnih centara na keju. Tada je primećeno da je većina terena u okviru ovog sportskog centra oštećena ili zapuštena. Tako je na primer teren za mali fudbal pun rupa, a poneke veštačke podloge su zarasle u travu.
  • kockice

    08.08.2018 14:24
    vratite nam najbolji teren za kockice (nozni tenis) u novom sadu! greota sta uradiste od tog basket terena na kojem se isti nalazio...
  • biciklista

    07.08.2018 23:25
    Lisje je dobilo i ove i prošle godine po 10 miliona dinara da uredi teretane, teretane na keju izgledaju kao da je atomska bomba na njih pala.
  • Pavle

    07.08.2018 22:33
    Lonci kvrc
    Košarkaški teren trebalo bi da ima obeležen reket i tricu. Ovde pred tribine je plastična podloga SVEŽE stavljena, ali odbojkaškog dizajna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti