U toku prikupljanje školskog pribora za decu iz novosadskog svratišta

U toku je akcija prikupljanja školskog pribora i školskih torbi uoči nove školske godine za decu iz Svratišta u Novom Sadu, koju organizuje humanitarni Leo klub "Mileva Marić Ajnštajn".
U toku prikupljanje školskog pribora za decu iz novosadskog svratišta
Foto: Pixabay
Kutije za donacije su postavljene u Gradskoj biblioteci, Dunavska 1, i u biblioteci "Danilo Kiš" u Novosadskog fronta 47.
 
Leo klub je internacionalna humanitarna organizacija. Leonizam ili Leo pokret nastao je kao ideja Lions organizacije da ustanove humanitarna udruženja mladih koji će doprinositi lokalnoj zajednici u kojoj se klub nalazi.  Leo klubovi udružuju mlade starosnog doba od 12 do 30 godina koji volonterski rade na unapređenju lokalne zajednice na humanom, kulturnom i ekološkom nivou.
 
Leo klub "Mileva Marić Ajnštajn" zvanično je osnovan 2015. godine u Novom Sadu, pod vođstvom istoimenog Lions kluba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti