Nastavljeni sukobi u Beočinu, kiselina prosuta po automobilu bivšeg člana opštinskog veća

Na kola Branislava Babića, koji je nedavno napustio SNS i opštinsko veće u Beočinu, jutros je prosuta kiselina koja je trajno oštetila vozilo.

Babić u izjavi za 021.rs navodi da je ovo nastavak pretnji koje dobija poslednjih dana i da je ovaj slučaj prijavio policiji.

Njemu je automobil već bio oštećen pre desetak dana, a kako tvrdi, pre tri dana na ulici ispred zgrade gde živi i koja se nalazi neposredno od sedišta lokalnog odbora SNS-a, jedan čovek upućivao mu je neverbalne pretnje što je isto prijavio policiji. Babić smatra da mu je bezbednost ugrožena jer se sada incidenti ponavaljaju, a poslednjim činom jutros mu je onemogućeno da ženu odvede na pregled u porodilište pošto u narednih desetak dana očekuju prinovu. 

- Naravno da se brinem za sebe, da mi je bezbednost ugrožena. Sve ovo što se sada dešava ukazuje da je ostala samo fizička pretnja, direktna. Sve ovo nije direktan atak na mene, ali šta je još ostalo - kaže Babić.

On dodaje i da sumnja da iza ovih nasrtaja stoji predsednik opštine Mitar Milinković zbog kog je nedavno i podneo ostavku, što je uradila i njegova koleginica odbornica Minja Petrovski. Oni su ostavke podneli nezadovoljni politikom koju Milenković vodi u Beočinu, a više o tome pričitajte OVDE.

Babić za 021.rs kaže i da očekuje da SNS razmotri dešavanja u odboru u Beočinu i preispita šta se dešava, zbog prigovora koji postoje na Milenkovićev rad.

  • domaći stranac

    02.09.2018 00:27
    beocinski indosi
    Upravo smo se vratili sa nekog slavlja.Lepo provedeno veče nam je preselo zbog visokostručnih u beočinu,koji se nalaze u opštini i jkp beočin, koji rukovode snabdevanjem vode(Rakovac).Iako je padala jaka kiša,vodovod ne isporučuje vodu.U dvadesetprvom veku,svako leto kuburimo sa vodosnabdevanjem.Bitno je da se razni stranački indosi nameštaju partijski na odgovorna mesta,a što mi nemamo najosnovniju namirnicu-vodu,nema veze.Što bi Čvarkov rekao :pozdravite vašu mamu!
  • Julijan

    01.09.2018 07:27
    Čitajte Pribičevića!
  • nekad sam mogao sve

    01.09.2018 00:36
    Nekada je vlast, kada joj nisi po volji, slala policiju na tebe. Sada salje mafijase.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti