Puška od milion dinara na "Loristu"

Sajam Lova i ribolova "Lorist" počeo je danas na Novosadskom sajmu i trajaće do nedelje, 7. oktobra.
Puška od milion dinara na "Loristu"
Foto: 021.rs

Od sutra će se ovoj sajamskoj manifestaciji pridužiti i Sajam turizma i Sajam sporta, a do tada izložba se održava samo u Hali 1.

Na više desetina štandova su se smestili prodavci opreme za lov i ribolov, što znači da možete kupiti sve od udica do oružja vrednog više stotina hiljada dinara. 

Najskuplja je puška vredna tačno milion dinara i kako kažu prodavci, radi se o oružju koje je namenjeno za lov. Ipak, kupci su pretežno oni koji imaju dovoljno novca da izdvoje sumu za ručno rađeno oružje sa pozlaćenim delovima i nakon toga pušku uglavnom drže izloženu, kao statusni simbol.  Sem ovih kolekcionarskih primeraka, prosečnu lovačku pušku možete uglavnom da pazarite za 100.000 do 200.000 dinara, a pištolji su nešto jeftiniji.

Ukoliko, ipak ima onih koji ne bi da love, nego samo malo da se "igraju", na nekoliko štandova mogu da se kupe replike, uglavnom "airsoft" puške i pištolji čija cena je nekoliko desetina hiljada dinara. U ponudi su takođe i važdušne puške, kao i dosta lukova i samostrela, noževa, ali i mačeva.

Naravno, nisu oružja jedina stvar koja se nudi na Sajmu lova i ribolova, nego je tu i bogati izbor druge opreme, posebno odeće i obuće. Ovaj deo segmenta je zanimljiv i onima koji se ne bave lovom ili ribolovom, jer dobra lovačka oprema, kao i vojno-policijska, koja se takođe nudi, odlična je za boravak u prirodi ili hladne jesenje i zimske dane.  

  

Podsetimo, ulaz na "Lorist" naplaćuje se po ceni od 300 dinara, porodični dan je u petak, 5.oktobra, a u nedelju popodne ulaznica će biti upola cene.

  • mali kalibar

    03.10.2018 23:11
    http://www.dmgd.org
    Patologija
  • Kliker

    03.10.2018 17:50
    Džabe
    Ja sam planirao u ponedeljak, odgovara mi tada cena...
  • komsha

    03.10.2018 16:31
    lorist
    bio sam na loristu upad je 300 din a robe je manje nego pre

    i nisu bas ok cene

    jedino pojedinci imaju polovne pantalone army polovno a i mogu se naci povoljno maskirne majice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti