IrieFM u Radio kafeu 10. novembra, karte u prodaji po poklon ceni

Sastav IrieFM nastupiće 10. novembra u intimnoj atmosferi Radio kafea, u Miletićevoj 45.
Nakon odličnog nastupa na Exitu ove godine, beogradski bend ponovo se vraća u Novi Sad, ali ovog puta u manji i intimniji prostor. 
 
Karte za ovaj nastup su već u prodaji putem Gigstix-a. Za najbrže i najvernije fanove ovog sastava spremna je ponuda karata po poklon ceni od 590 dinara, koje možete da kupite OVDE.
 
Bend je publiku osvojio rege zvukom, za koji je dobio i nagradu kao najbolji evropski rege bend 2012. godine. Međutim, Vukašin Marković i ekipa nisu želeli da ostanu u istom kalupu, te su publiku dodatno osvajali novim zvukom.
 
Ovaj bend kombinuje različite žanrove, od regea do popa, a svojim zvukom čine specifičnu pojavu na domaćoj i regionalnoj sceni. Osam članova benda koristi različite instrumente u želji da kreiraju novu muziku, koja ima direktan pristup svom bendu. Ono što žele da postignu svojom muzikom može se objasniti i kroz njihovo ime - "Irie". Kako je objasnio frontmen Vukašin, to je stanje svesti kojem se stremi, pozitivan i smislen svakodnevni život.
 
Nastupom IrieFM u Radio kafeu najavljuje se niz muzičkih nastupa pod nazivom "Imagine future", u jedinstvenom prostoru u centru grada. Koncert u Radio kafeu organizuje se u saradnji sa Radijom 021, Audio konstruktorom, Soulwaxx organizacijom i Knjižarom "Bobo".
 
Broj karata za koncert IrieFM-a, 10. novembra, ograničen je, pa požurite da osigurate svoje mesto. Karte možete da kupite OVDE.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti