FOTO: Velika LC Waikiki akcija u novoj prodavnici u TC Promenada

LC Waikiki u četvrtak, 15. novembra otvara svoju treću prodavnicu u Novom Sadu, u novom TC Promenada.
Povodom otvaranja, za najmlađe je pripremljen poseban program u vidu zabave uz klovna i popularno oslikavanje lica. Na dan otvaranja, LC Waikiki nagradiće svoje verne kupce sjajnom akcijom – uz tri kupljena artikla, četvrti se dobija na poklon.
 
Ovo je 24. prodavnica ovog modnog brenda u Srbiji, u kojoj će kupci, pored kolekcija za žene i muškarce, moći da pronađu i odeću za bebe, malu decu i tinejdžere.
 
Poslovanje kompanije LC Waikiki bazirano je na tri osnova principa - kvalitetna i moderna odeća po pristupačnim cenama, prijatna i topla atmosfera u svim prodajnim objektima, kao i besprekorna usluga i briga o zadovoljstvu kupaca tokom porodične kupovine.
 
  • Pera

    14.11.2018 16:32
    Meni Waikiki odgovara. Kvalitetne pantalone po pristojnoj ceni. Velicine standardne tako da kada sam jednom utvrdio velicinu 90% modela mi odgovara.
    Proizvodjac i prodavnica za pohvalu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti