Sajam zapošljavanja 29. novembra na Spensu, u toku prijave poslodavaca

Sajam zapošljavanja, 27. po redu, održaće se u četvrtak, 29. novembra u zapadnom holu Spensa.
Sajam zapošljavanja 29. novembra na Spensu, u toku prijave poslodavaca
Foto: Pixabay
Sajam će se održati u periodu od 10 do 15 časova.
 
Svoje učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 22. novembra u prostorijima Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijale Novi Sad, ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju). Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu dragana.jaksic@nsz.gov.rs. Više informacija u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i na broj telefona 021/488 55 21. 
 
Nezaposleni građani treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene građane da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla u organizaciji Filijale (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu. 
  • sajam kao cirkus

    20.11.2018 14:46
    Pokušala sam da se zaposlim na sajmu zapošljavanja pre par godine. To je marketin vladajuće klike. Ako se neko zaposlio na sajmu zapošljavanjanja neka se javi, narvno ako nije bot, jer on je zaposlen.
  • Zoran NOR

    19.11.2018 19:25
    Hoću pos'o!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti