Savezu za Srbiju onemogućeno da održi tribinu o "Promenadi"

Predstavnicima Saveza za Srbiju (SzS) večeras je onemogućeno da održe razgovor sa građanima u sali Mesne zajednice "Boško Buha".
Savezu za Srbiju onemogućeno da održi tribinu o "Promenadi"
Foto: Pixabay
Kako navode, tema je trebalo da bude TC "Promenada". Odbornik Demokratske stranke (DS) u Skupštini grada Novog Sada Stevan Latinović rekao je za Betu da se pisanim putem obratio Savetu Mesne zajednice "Boško Buha" na Limanu, sa zahtevom da organizuje razgovor sa građanima u terminu koji i inače pripada DS-u.
 
"Međutim, dobio sam samo usmenu informaciju da nisu odobrili, jer Savet Mesne zajednice nije zasedao, što je slučaj bez presedana", rekao je Latinović.
 
Ispred prostorija mesne zajednice okupilo se više desetina građana, a predstavnici Saveza za Srbiju kazali su da će razgovor sa građanima, uprkos veoma hladnom vremenu, održati ispred prostorija.
 
Prostorije mesne zajednice su zatvorene, zaključane, navučene su rešetke i ugašena svetla.Novi Sad. Liman. Protest @SavezZaSRB zbog kriminala sa "Promenadom" pic.twitter.com/Lq9mXjtKKH
  • Прави Сремац

    23.11.2018 09:57
    Подршка за Бачване!
    Само се држите Бачвани и не дајте се!
    Борите се за оно што је ваше, то вам нико не може узети!
    Победили смо ми сложно и јаче од ових назадних, та како нећемо и њих.
  • Slobodni Novi Sad

    22.11.2018 18:28
    @Badza
    Do pobede, da Novi Sad opet bude ono što je bio: slobodan grad, grad tolerancije i kulture, a ne velika seljana i kriminalno leglo, kao što je sada!
  • Badza

    22.11.2018 15:55
    Bosko buha
    MZajednica je u sluzbi gradjana, al dzabe zaposeli je sendvicari... a na zidu velika slika predsednika to jos niste videli, bruka. Bice izbori i vraticemo nase jer je oteto prokleto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti