FOTO, VIDEO: Završena drama u centru, policajci spustili čoveka sa krova zgrade

Interventna policija uspela je da spusti sa zgrade muškarca koji je od jutros stajao na krovu i bacao cigle i delove krova.
FOTO, VIDEO: Završena drama u centru, policajci spustili čoveka sa krova zgrade
Foto: 021.rs
Kako nezvanično saznajemo, on je odveden na psihijatriju, a navodno je reč o stranom državljaninu. Njegovi razlozi za sada nisu poznati. 
 
Incident se odigrao na uglu ulica Žarka Zrenjanina i Vojvođanskih brigada.
 
 
Upravnica zgrade na čijem krovu se odigrao incident, Ljiljana Popara za 021 kaže da niko iz zgrade ne zna ko je taj čovek i da ga nikada nisu videli.
 
"Radnici koje smo angažovali da poprave krov, kažu da je jutros dok su se spremali da počnu sa radom utrčao čovek koji je vikao i počeo da baca cigle i da su oni tada sišli i pozvali policiju", kaže Popara.
 
Ulice Žarka Zrenjanina, Stražilovska i Vojvođanskih brigada bile su blokirane nekoliko sati.
 
  • @Sima Kosmos

    24.11.2018 19:58
    Po kom si ti svetu putovao? Po Africi i Aziji?
  • Sima Kosmos

    24.11.2018 14:52
    @ kazamat
    Ako budete malo putovali po Svetu videćete da je naša prelepa Srbija mnogo uredjenija od većine zemalja a narod živi mnogo slobodnije od onih teritorija kojima se vi divite iz nekih razloga.
  • ПатриЈот

    23.11.2018 19:11
    !?!?!?!!???
    А свакакве погаштине од народа на овом 021, Боже мили сачувај.
    :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti