"Novosadski winter fest" od srede ponovo na Trgu slobode

"Novosadski winter fest" održaće se od srede, 28. novembra do subote, 29. decembra na Trgu slobode.
Jedna od organizatorki festivala, Milena Biga iz kompanije "Ninamedia", istakla je da je ovaj festival nastao po uzoru na najbolje svetske zimske festivale.
 
"Već treću godinu za redom smo deo novosadske zimske čarolije i drago nam je što ćemo ponovo uveseljavati Novosađane, turiste i goste na Trgu slobode. Svi koji su se poslednje dve godine zatekli na centralnom gradskom trgu tokom trajanja festivala mogli su da uživaju u nastupima novosadskih bendova i di-džejeva, u pogramu 'raspevane jelke“' na kojoj su nastupala uglavnom deca i lokalni muzički sastavi, a isto tako mogli su da prisustvuju različitim izložbama i da se provozaju fijakerom kroz centar grada", rekla je Biga.
 
Festival će početi u sredu u 18 časova svečanim otvaranjem manifestacije kada će nastupiti hor "Čuperak" iz Kikinde, a zatim i ženski tamburaški sastav "La Banda" iz Novog Sada od 19 časova. I ove godine svake večeri od 18 časova biće organizovani nastupi dečjih horova iz cele Vojvodine na 'raspevanoj jelci', dok će muzički bendovi i di-džejevi nastupati samo vikendom. 
 
Na više štandova tokom dana prodavaće se hrana, piće, umetničke rukotvorine i slične stvari, a nova novogodišnja dekoracija upotpuniće već okićeni Trg slobode. Takođe, biće organizovane i humanitarne akcije.
  • Jovana24

    26.11.2018 15:32
    Loše
    Ruglo grada u zimskim mesecima. Počevši od konja koji tutnje šetalištem, neprikladne muzike za božićnu atmosferu, prodaje svega i svačega što nema veze sa tematikom, nekih instalacija tipa krila anđela za fotografisanje ili ogromnog liciterskog srca. Treba otići u Evropu pa videti kako to sve tamo izgleda, a ovo je baš na nivou seoskog vašara, možda i gore.
  • Joka

    26.11.2018 13:59
    Manifestacija koja uveseljava sendvičare koji iz Srbije izašli nisu. Naročito mi se dopadaju konji koje drže u nehumanim uslovima-da se čovek uguši kada prođe pored njih.
    Pozdrav svima.
  • Vesna

    26.11.2018 13:00
    Penzioner
    Sund i kic a umislili da je bog zna sta.
    Staro i otrcano,lepsi je vasar u bilo kom selu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.