Poziv novosadskim prodavnicama da ženama 14. decembra daju popuste

Komisija za rodnu ravnopravnost Skupštine grada pozvala je privrednike u gradu da se priključe akciji "Dan jednakih plata" i da 14. decembra ženama omoguće popust od 11 odsto u svojim prodajnim objektima i na taj način doprinesu postizanju ravnopravnosti u svojoj sferi poslovanja.
Poziv novosadskim prodavnicama da ženama 14. decembra daju popuste
Foto: Pixabay
Akcija "Dan jednakih plata" organizuje se kao potreba da se podigne svest o problemu diskriminacije žena na radnom mestu. Prema podacima, prosečna zarada žena u Srbiji niža je za oko 11 odsto od prosečnih zarada muškaraca.
 
Privredni subjekti koji obavljaju svoju delatnost u Novom Sadu i koji žele da učestvuju u navedenoj akciji mogu da se prijave na skupstinagrada@novisad.rs, a dodatne informacije mogu se dobiti telefonom na broj 488-28-14.
  • au pametnjakovića,

    27.11.2018 00:12
    a je l'
    može čendž, ja vama svoju platu, a vi meni vašu, čisto da vidimo kako se dovijate od 1. do 1. Makar 1 mesec, može i ovaj slavski i pretpraznički decembar.
  • Seko Seko

    26.11.2018 19:41
    ne razumem neravnopravnost kao poravnanje ravnopravnosti bez da se prvo utvrdi stepen radne neravnopravnosti.Kao klin klinom
  • ĐURO

    26.11.2018 17:44
    MA,ŽENSKA KOMISIjA TO RADI!
    Daj im Vaučer i One ko Tuke!
    Oči im se Zacakle na Popust i one
    Odmah,naravno sada u Promenadu!!
    Gradonačelnik im samo predložio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti