Komunalna policija dobila tri nova vozila od Grada povodom osam godina rada

Komunalna policija dobila je od Grada Novog Sada dva putnička i jedno terensko vozilo povodom obeležavanja osam godina rada.
Načelnik Gradske uprave za inspekcijske poslove Miroslav Laketić rekao je da trenutno Komunalnu policiju čine tri šefa odeljenja i 47 komunalnih policajaca.
 
"Tokom ove godine prirodnim odlivom službu je napustilo sedam komunalnih policajaca, ali je na njihovo mesto došlo pet novih koji su u ranijem periodu uspešno završili kurs i prošli obuku. Od početka godine službi Komunalne policije građani su se obratili više od 13 hiljada puta i za taj vremenski period izdali smo preko 2.300 prekršajnih naloga na osnovu raznih odluka koje primenjujemo. Takođe smo pružili više od pedeset asistencija inspektorima Uprave za inspekcijske poslove tokom sprovođenja određenih mera, a bili smo angažovani i prilikom održavanja svih značajnijih manifestacija za Grad", naglasio je Laketić.
 
Podsetimo, Komunalna policija formirana je u novembru 2010. godine, a njihova zaduženja su u oblastima komunalnih delatnosti, zaštite životne sredine, ljudi i dobara, zaštite i održavanja reda u korišćenju zemljišta, prostora, lokalnih puteva, ulica i drugih javnih objekata.
  • MV

    01.12.2018 14:16
    Ti komunalci ama bas nista ne rade.Nema ih nigde po gradu.
  • Boki

    01.12.2018 12:50
    Istina
    Koliko znam od tih 2.300 prekršajnih naloga, gsp im je dostavio 2.000 naloga, a da nisu ušli nijedanput u autobus iako je to njihova obaveza. Toliko o efikasnosti. Sve jasno, siva ekonomija i bezvlašće haraju gradom.
  • novosađan

    01.12.2018 07:25
    novo mesto
    Komunalna, kada nisu radili, voleli su da se sklone u i oko Kineske četvrti, sada kada im je to sklonište srušeno, odmaraju na Bul. Evrope na parkingu kod vojske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti