Grad Novi Sad kupio sedam automobila

Novosadska uprava je kupila sedam automobila marke "škoda" za 7,3 miliona dinara bez PDV-a.
Grad Novi Sad kupio sedam automobila
Foto: Pixabay

Na javnoj nabavci za kupovinu četiri automobila crvene boje i tri automobila bele boje sa benzinskim motorom javio se samo jedan ponuđač i to Intersrem iz Veternika.

Kako se iz tehničke dokumentacije vidi, radi se o vozilima bez dodatne opreme, tako da se može zaključiti da će automobile koristiti administracija, a ne inspekcija ili komunalna policija.

  • Bagra

    06.12.2018 15:31
    Oni, gradska vlast, ne plaćaju račune ni kad jedu i piju,ne plaćaju putuvanja, ne plaćaju benzin, ne ragistruju automobile, servisiranje, kvarovi ... oni su svoje živote odvojili od života građana.
    To su im omogućili njihovi , glupi ,glasači ima ih 55 %.
    Dok se tih 55 % ne opameti , svi ostali moraju da trpe i ovu kupovinu automobila za njihove potrebe i potrebe njihovih porodica.
  • Lala

    06.12.2018 14:10
    Ko koga voza
    Eto jedan od razloga da se podigne porez u N. Sadu. Šta je to(hiljadarka po objektu) za građane koji nemaju ni za lebac, a ovi nemogu da se voze u "starim kolima" (4-5g).
  • Ja

    06.12.2018 13:34
    Nekako sam se nasmejao na poslednju recenicu :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti