Veliki snoubord spektakl u Novom Sadu pomeren za 28. i 29. decembar

Avalanche Risk CITY JAM, dvodnevni događaj koji će u okviru svog programa ugostiti najbolje skijaše i bordere iz regiona i Evrope i pružiti priliku najmlađim Novosađanima da se oprobaju u zimskim sportovima pomeren je za petak, 28. decembra, na platou Spensa.
Tradicionalno, četvrtu godinu za redom Udruženje "Friška gora" okupiće sve zaljubljenike u ekstremne sportove na novosadskom otvorenom skijalištu. 
 
Prvog dana, u petak 28. decembra, posetioci će uživati u svojevrsnom takmičenju velikana zimskih sportova i njihovim vratolomijama, koji pristižu iz svih Srbije i inostranstva.
 
Drugi dan, subota, 29. decembar, rezervisan je za posetioce svih uzrasta, ali prvenstveno za najmlađe. Od 9 sati mališani će imati priliku da uče osnove svog novog omiljenog sporta, u okviru Škole zimskih sportova, dok će u 11.30 početi takmičenje za decu u slalomu. Na stazi koju dan pre koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca, a očekuju ih i različite radionice kada će uz animatore i članove ski i snoubord klubova moći da zađu u svet zimskih sportova. Skijalište će u subotu biti celodnevni poligon za njihovu zabavu, sve do 17 sati kada se zatvara. 
 
Za vreme trajanja festivala svi posetioci moći će da se ogreju u chill zoni gde će uživati u ukusima vrhunskih gurmanskih specijaliteta, uz neizbežno kuvano vino i čaj, baš kao u pravim ski centrima.
 
Organizator zimskog zabavno - sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje "Friška gora", uz podršku Pokrajinskih sekretarijata za sport i omladinu, privredu i turizam, Gradskih uprava za sport i omladinu i privredu, OPENS (Novi Sad evropska prestonica mladih), Spensa i drugih partnera. 
 
Iako ravničarski, Novi Sad je uspeo da prevaziđe i ovu barijeru te će na dva dana i ove godine, postati pravi ski centar. Zavisnici od adrenalina pred sam kraj 2018. imaće priliku da osete duh ski centara i pripreme se za novu zimsku sezonu.
 
Prošle godine, Novi Sad u drugačijem, belom ruhu, privukao je preko 5.000 posetilaca. 
  • sosa

    11.12.2018 13:35
    ajde da cujemo konacno kome je smetalo da se otvoreno klizaliste na spensune aktivira a ima ga
    ko je sprecio ulaganje u solarne panele za krov pa da se dmanje troskovi energenata
    ko je genije da se prvo radi pod a krov ne
    zasto nema toplotne pumpe izmedju bazena i klizalista pa da se jedno greje a drugo hladi
    lako je upropastiti i pokvariti
  • @/

    11.12.2018 10:37
    Blago tebi
    kratka pamet
    Klizaliste ima, samo je nekima lepse/isplatljivije da tu bude fudbalica na otvorenom a pored zatvorenog klizalista je
    kratke pameti ima ovde dosta ljudi


    Da jeprepar godina prvo sredjen krov a ne pod
    Da je pre par godina uloženo da se krov sredi tako da se prekrije solarnim panelima isplatilo bi se vec -- biloje ponuda ali jepitanje kome to ne odgovara
    pa da se postavi toplotna pumpa izmedju klizalista i bazena, pa jedno hladi a drugo greje
    eeeee
    ali nagurani kadrovi to ne razumeju njihov cilj je da se zatre sve što je izgradjeno
    da se sve zabetonira
    da se sve posece

    Blago tebi

  • Dejan

    11.12.2018 08:43
    dil
    Kad bi palo jedno 30cm i pozvao ovu ekipu skejtera-densera da sa lopatama ciste grad, nastala bi opsta bezanija, bolje ovako da neko pripremi ,, krivine,, i spust a onda ce oni u markiranim krpicama da se spustaju, pa ce to da snime i skupo prodaju, e to je biznis danasnje generacije dece bogatih roditelja, tragi komendija, ako ovo treba da bude primer za odrastanje onda smo stvarno u buli !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti