Naredne godine rekonstrukcija SUP-a na Bulevaru kralja Petra

Zgrada policijske uprave u Novom Sadu na Bulevaru kralja Petra I naredne godine biće kompletno rekonstruisana.
Naredne godine rekonstrukcija SUP-a na Bulevaru kralja Petra
Foto: 021.rs
Rekonstruisaće se kompleks uprave u celini, uključujući šalter-salu za dokumente građana.
 
Projekat rekonstrukcije radi Pokrajinska vlada, koja je već izdvojila 13 miliona dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije. Koliko će koštati radovi u celini znaće se kad dođu predmeti, kaže za 021 predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.
 
"Očekujemo da u narednih šest meseci dođemo do građevinske dozvole. Imali smo veoma složenu proceduru jer zgrada, koja je stara više od 30 godina, nije bila kompletno uknjižena. Imovinske probleme smo rešili, a na tome je puno radio i Grad Novi Sad", navodi Mirović.
 
Rekonstrukcija će se raditi po fazama, te građani, ali i zaposleni u upravi, mogu da očekuju da neće biti problema u radu.
 
"Nadamo se da ćemo, po završetku rekonstrukcije zgrade policijske uprave na Bulevaru kralja Petra, preći na rekonstrukciju objekta na Bulevaru oslobođenja. Ovo je jedna od najvećih policijskih uprava u Srbiji i građani zaslužuju da funkcioniše po najvišim, modernim standardima", dodaje Mirović za naš portal.
  • @nlck

    12.12.2018 19:45
    Prijatelju, pa zar je bitno ko radi? Valjda je bitno da se uradi.
    To je stvar dogovora dve drzavne institucije.
    Sto nisi postavio pitanje zasto do sada nije rekonstruisano?
  • Dragan

    12.12.2018 08:56
    Svaka čast zbog rekonstrukcije, ovo je trebalo da se uradi pre jedno 15,20 godina jer je sup u istom stanju jos od izgradnje.
    E sad, pored rekonstrukcije , treba rekonstruisati i pojedine sefove i salter radnike, pogotovo sa registracija vozila, jer su u vecini slucajeva nekulturni, a po odnosu i tretiranju nekih klijenata i kupljeni. Treba napraviti kontrolu od njihovog sefa pa do dole, postene zadrzati a ostale na biro.
    U Nemačkoj je svetinja raditi za drzavu, i tamo imamo generacijski ljude koji rade u drzavnim sluzbama takodje ne za velike plate u odnosu na nemački standard, ali ta korupcija na sitnom nivou zaista ne postoji.
  • Kile

    12.12.2018 06:58
    Manatwork
    Kompjuteri u PU NS kao i u drugim stanicama u Srbiji, koliko znam su povezani sa serverima u Bgd pa ispadi nisu do tih policijski stanica. Bilo bi lepo renovirani te objekte. Ruglo grada su. Kao da smo u Brazilu. Koliko vidim u K. Petra svetla gore i noću pa kontam da oni rade i noću. Takav im je posao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti