Grad prodaje nekadašnje sedište pokrajinskog odbora Demokratske stranke

Novosadska uprava raspisala je oglas za prodaju stana na prvom spratu zgrade na Bulevaru Mihajla Pupina 28, koji je godinama bio sedište vojvođanskih demokrata.
Grad prodaje nekadašnje sedište pokrajinskog odbora Demokratske stranke
Foto: 021.rs

U ponudi je stan od 308 kvadrata i više soba, a početna cena je 56.541.318 dinara. Kupac može da bude svako fizičko i pravno lica i ponude se šalju Upravi za imovinu i imovinsko-pravne poslove, u Narodnog fronta 53, uz uplatu depozita od 600.000 dinara do 18. decembra. Otvaranje ponuda će biti 21. decembra u 9 časova.

Stan je napušten, a prethodno ga je dvadesetak godina koristio Pokrajinski odbor Demokratske stranke. Oni su stan zakupili, a iselili su se pre više od godinu dana zbog dugova i sada su u prostoru gde je i Gradski odbor u Ulici Vojvođanskih brigada.

Na ulazu u zgradu na Bulevaru Mihajla Pupina i danas se mogu videti obeležja DS-a.

Pomenimo i da je ovakva vrsta oglasa za prodaju stana prava retkost u radu lokalne uprave, jer Novi Sad skoro nikad ne prodaje stanove i sličnu imovinu, već je uglavnom menja za drugu imovinu ili koristi za raseljavanja.

  • Zbogom pameti

    12.12.2018 17:39
    Pa nedostaje para.
    Ne mogu se namiriti apetiti.
    A odavno nista nisu prodali.
    A ovo se sigurno nekom namesta.
    Taj stan moze da se podeli.
    E sad bas me zanima da li ce proveravati odakle nekom 56 miliona.
  • Bivši DS

    12.12.2018 17:18
    Tu kamion deterdžent ne bi oprao sramotu, bahatost i dvoličnost ukućana. To mesto je prokleto samo po sebi jer je tu osmišljeno sve ono čega se danas grozimo. Odatle su krenuli pokloni, plaćanje glasova, nestručnost, bahatost,.... I sve ono što danas spočitavaju drugima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti