Kisačanin zvao policiju jer mu se učinilo da je "jare zelene boje" aligator

Muškarac iz Kisača prijavio je policiji u Novom Sadu da je u svom dvorištu zatekao aligatora ili krokodila, zbog čega je zatražio pomoć.
Kisačanin zvao policiju jer mu se učinilo da je "jare zelene boje" aligator
Foto: 021.rs (Ilustracija)
U zapisniku od 9. decembra, koji se pojavio na internetu, a čija je verodostojnost potvrđena za 021.rs u policiji, navodi se da su čuvari reda iz ispostave na Detelinari izašli na teren po prijavi.  Međutim, po izlasku službenika MUP-a na teren, 42-godišnji muškarac koji je prijavio "aligatora ili krokodila", malo je promenio svoju priču. 
 
Policajcima je izjavio "da je prošlo jare najverovatnije zelene boje, pa mu se učinilo da se radi o aligatoru". 
 
"Ugroženi" je, kako se navodi u zapisniku, bio pod vidnim dejstvom alkohola.
 
Priča o muškarcu koji je video aligatora u svom dvorištu, odnosno "najverovatnije jare zelene boje", brzo se proširila društvenim mrežama, izazivajući šaljive komentare, ali i procene koje piće može da izazove da se nekome priviđa aligator, ili, ako je utešnije, jare zelene boje.
 
Na Fejsbuku se pojavio i događaj "Lov na aligatore u Kisaču", jer, kako stoji u opisu, u Kisaču se pojavilo više aligatora, te su meštani u strahu. "Lovcima" je objašnjeno i da se krokodil nakon nekog vremena "kamuflira u zeleno jare sa rogovima koje vija meštane ovog sela".
  • Ns 49

    24.12.2018 11:17
    Za vreme bombardovanja jedan Kisačanin je alarmirao letelice jer je čuo da neko zaliva polje.
  • Novosadjanin

    23.12.2018 19:38
    ?
    Dobro da znamo gde ima tih tropskih, egzotičnih grabljivica. Kada poželimo ZOO ne moramo na Palić ili u Bg, pa pred nosom nam je. A i rakija je vrh, vidi se iz priloženog!
  • kom

    22.12.2018 11:37
    i kad bi prosao pravi krokodil niko ne bi verovao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.