Humanitarni Bazar knjiga još sutra, do sada prikupljeno 31.600 dinara

Tokom prva dva dana Bazara knjiga Novosadskog pozorišta prikupljeno je 31.600 dinara.
Humanitarna akcija, osmišljena kao prodaja knjiga, traje još sutra, 20. decembra, u holu tog pozorišta, u Jovana Subotića 3-5. Knjige - po 100 i 200 dinara - prodavaće se od 10 do 19 sati. 
 
Knjige su prethodno prikupljene zahvaljujući publici Novosadskog pozorišta, a Novosađani i sutra mogu da ih donesu.
 
Na Bazaru se mogu naći pisci poput Ničea, Hornbija, Nušića, Andrića, Snoudena, Kronina, Perl Bak, Kišona, Musoa, Selenića, Basare, Pekića, Petrovića, Savića, Živkovića, Vedrane Rudan, Vladana Matijeviča, Igora Marojevića, Vladislava Bajca, Ota Oltvanjija, beletristika na engleskom jeziku, "relaksirajuća popodnevna literatura", stručni naslovi, knjige o samopomoći, istorijski romani, knjige o zdravlju, enciklopedije, slikovnice i knjige za školski i tinejdžerski uzrast...
 
Sav prikupljeni novac pozorište će uručiti koordinatoru Svratišta za decu i omladinu koji će, kako je dogovoreno, kupiti ono što im je najpotrebnije. 
 
Novosadsko pozorište/Ujvideki szinhaz do sada je u nekoliko navrata pomoć uručivalo Školi "Milan Petrović" i Prihvatnoj stanici i dnevnom boravku za beskućnike.
  • Elena

    19.12.2018 20:52
    Bokte, šta bi bilo sa nama da svako od nas napravi sličan sitni gest. Prešišali bismo Švicu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti