Gde da kupite najbolje praznične poklone po najnižim cenama?

Niste još kupili poklon za novogodišnje i božićne praznike?
Gde da kupite najbolje praznične poklone po najnižim cenama?
Foto: 021.rs
Nemate još puno vremena da odlučite šta ćete pokloniti onima koje volite. Želja svakog kupca je da pronađe najbolji proizvod po najpovoljnijoj ceni, a takva ponuda čeka vas u Novom Sadu.
 
Odabir poklona partnerima, prijateljima ili rodbini često nam zadaje probleme. Zar ne bi bilo najbolje da na jednom mestu pronađete darove za sve drage ljude?
 
Kako se 021 uverio za vreme Black Friday manije, u većini butika, tržnih centara i prodavnica nudili su se popusti tek od 10 do 20 odsto, uz izgovor da prava sniženja slede tek u januaru. 
 
Ipak, u Top Shop prodavnici na Novom naselju svakog posetioca dočekaće prijatno iznenađenje. Naime, u Top Shop outlet zoni možete pronaći proizvode proverenog kvaliteta uz popuste do čak 90 odsto.
 
 
Tako, recimo, sada možete kupiti Dormeo dušeke i prostirke u pola cene, dok su posteljine, jorgani i jastuci sniženi do 70 odsto. Tu je i Delimano posuđe, kao i mali kućni aparati. Delimano tiganje možete kupiti već od 799 dinara, a miksere već za 1.500 dinara. 
 
Ukoliko vas je sneg iznenadio, ovde možete kupiti i Walkmaxx zimsku obuću. Određeni modeli čizama su sada sniženi na 2.999 dinara. 
 
Top Shop prodavnica nalazi se na Bulevaru vojvode Stepe 24. Otvorena je svakog dana od 8 do 20 časova, a vikendom od 9 do 17 časova. 
 
Kako će vas uveriti ljubazni trgovci, svakog dana stiže nova roba. Outlet zona će trajati do 31. decembra.
  • Bane

    21.12.2018 12:06
    Hvala na informaciji .
  • Miljenko

    21.12.2018 11:38
    Posetićemo opet, jer ovde zaista ima zanimljivih stvari po stvarno niskim cenama :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti