Na otvaranju novog dopisništva Danasa u Novom Sadu Corax potpisuje novi kalendar "Zlatno doba"

List Danas svečano će otvoriti prostorije dopisništva za Vojvodinu, na prvom spratu Spensa.
Dopisništvo će otvoriti glavni i odgovorni urednik lista Dragoljub Draža Petrović danas, 22. decembra, u pet minuta do 12h. 
 
Ujedno se na istom mestu, od 11 do 14 časova, organizuje akcija podrške Danasu i prodaja kalendara karikatura "Zlatno doba" Predraga Koraksića Coraxa, uz prisustvo autora koji će potpisivati kalendare.
 
Cena kalendara je 400 dinara. Takođe, uz svaki kupljeni primerak dnevnog lista Danas dobija se na poklon i knjiga po izboru.
 
 
Najlakši prilaz dopisništvu je stepenicama sa limanske strane, pored Univerexporta. Ukoliko se dolazi iz unutrašnjosti Spensa, na prvom spratu treba proći pored bivše Gradske kafane i ući u desno krilo. Dopisništvo je na kraju tog krila, sa leve strane.
  • Darko

    23.12.2018 21:31
    @Tika
    U pravu si. Cesto ga vidim u Zmaj Jovinoj kako sedi sa Majom Gojkovic u kaficima.
  • Tika

    22.12.2018 18:26
    Pitam se
    Moram da pitam a šta će ovde Robert Čoban? Nekako nisam siguran da je on protivnik ove vlasti .On je više pragmatičan čovek vodi računa o svom biznisu pa se pojavljuje i na događajima koje organizuje SNS pa ne bih rekao da je to dokaz da je opoziciono nastrojen.Uostalom koliko se sećam bio je ranije i uz žutu vlast sve dok nisu pukli a posle se jedno vreme primirio dok nije video ko će prevagnuti.E sad ako grešim dajte mi argumente da nisam u pravu.
  • Zoki021

    22.12.2018 14:00
    Corax
    Žao mi je što Corax nije mogao da dođe.Želim mu brz oporavak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti